×

Yoors


Inloggen
×

YoorsEr op uit in Nederland

Er op uit in Nederland


Het is weer klunzentijd dus ik probeer rustig aan te doen. Gisteren viel er een blik ananas op mijn voet. Ik voelde het wel even maar verder ging het goed. Pas mis ging het uren later toen ik met mijn voeten in een badje ging zitten. Mijn voet is nu half blauw. 

Gelukkig is je been niet weer opengescheurd door de autodeur, zei  mijn zoon opgewekt. Nee gelukkig niet.


Al zielig zitten te zijn ging ik maar een stuk ontbijtkoek met roomboter eten boven de "er op uit" van de anwb. Dat scheelt afwassen (vraag een lui mens een klus te doen en je weet hoe het met zo min mogelijk inspanning kan las ik ooit). 

Mijn oog viel op een foto van wilde zwijntjes (biggetjes) en de tekst dat we niet meer naar Afrika hoeven, omdat je bij ons ook reeën, wilde zwijnen en moeflons kunt zien. Dat Afrika naar ons toe komt was mij al opgevallen, maar ik ga toch echt niet naar Afrika om een ree te zien!

Naar het Afrika museum kan ook (ook een magere vervanging van Afrika zelf). 

Naar de zandsculpturen zou ik wel gaan. Zoiets vind ik knap werk. Voorlopig lig ik even plat. Dikke voet en zenuw in rug afgekneld. 

help
help

Het WK zandsculpturen begint op 4 juni a.s. in Scheveningen. Het duurt t/m 12 juni. Bekijken kan tot 15 augustus. Er zullen 11 kunstwerken te zien zijn van 4-5 meter hoog. Nederland bouwt mee maar mag als gastland niet beoordeeld worden. Dit uitje is zeker de moeite waard.

help

Vrij schrijven heeft zo zijn voordelen.  Ook als je aan het schrijven een tijd stelt zoals ik. Ik schrijf 10 minuten. In deze tijd schrijf ik mijn gedachten op en ben ik creatief bezig.

Mijn hoofd zit altijd vol verhalen en gedachten dus er valt genoeg te vertellen. Zit ik even om stof verlegen? Dan is er altijd wel een plaatje, regel, schreeuwende kop of situatie waar ik vrij over kan schrijven. 

signup

Ga jij er ook op uit? Kom bij Yoo.rs en krijg beloond voor wat je schrijft!