×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Hulp gevraagd: aanmaken collectie en probleem delen op facebook

Hulp gevraagd: aanmaken collectie en probleem delen op facebook


Eerder stelde ik de vraag (bij vragen) dat ik graag wil weten hoe ik een collectie kan aanmaken. Ik kan deze optie namelijk niet vinden op mijn telefoon. Ook de collecties zijn spoorloos. Is dit een smartphone ding? Graag uitleg in Jip en Janneke taal eventueel met afbeelding zodat ik kan zien waar het bij mij zou moeten staan.


Ik zou ook graag willen weten waarom bij delen op social media (automatisch bij opslaan blog) je perse een facebook blog in beheer moet hebben. Waarom kan het niet gewoon op je facebook pagina? Kies je de link facebook apart gebeurt dit wel.

Ook zag ik dat een post die ik van een ander deel 2x geplaatst wordt. Dat ziet er niet fraai uit en het is ook veel werk om dat allemaal te verwijderen. Iemand een oplossing? 

Kom er ook bij
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties