My life: Service

My life: Service


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag kwam ik niet aan vrij schrijven toe. Ik kwam laat uit bed, kleedde mij moeizaam aan (de buurman zou wat brengen) en kon geen lepel vasthouden. Mijn eten belandde daardoor op mijn schoot en de vloer. Ik sleepte mij naar buiten en probeerde op de been te blijven. Dat lukte slecht. Ik kreeg meer pijn en het ging donderen dus ik ben in bed gekropen en was gelukkig van de wereld.
Van de wereld voelde ik deze keer wat minder pijn al werd ik er mee wakker. Daarna heb ik al vallend en opstaand de was gedaan en friet gebakken en frikandel. Kinderen blij iedereen blij.
Ik heb nog wel wat te doen. De knoop liet los van mijn nieuwe spijkerbroek en mijn tas is stuk en verdorie ik had net de rits van een nieuwe (1x gebruikte) koeltas gerepareerd. De foto's via webprint besteld liggen er ook nog. Ik heb nog niet eens gekeken hoe ze er uit zien. Soms raar maar ik ga het niet retourneren. Webprint heeft op mijn mailstroom gereageerd. Mijn klacht: foto's bestellen via smartphone. Dat kon een paar jaar terug nog.
Antwoord 1: het kan niet. Mijn reactie: Goh een paar jaar terug nog wel. Antwoord 2: Met een oudere telefoon kan het niet. Mijn reactie: Ik heb geen oudere telefoon.

Antwoord 3: Wat voor telefoon heeft u dan, met sommige kan het niet. Reactie: Samsung.

Antwoord 4: Met Samsung kan het niet wel met de Iphone. 

Dus wie bij webprint terecht wil voor foto's heeft de volgende opties: 1. Bestel via pc, 2. Bestel foto per foto, 3. Koop een Iphone en bestel lekker makkelijk (map foto's aanklikken en hoppa). Een paar dagen terug mocht ik nog een vragenlijst invullen over hoe geweldig blij ik met webprint ben. Men ging er al bij voorbaat van uit dat ik dat ben. Wat ik over de manier van bestellen, de klantenservice en bepaalde afdrukken vind heb ik braaf ingevuld. Tenslotte willen ze hun service verbeteren. Dat gaat natuurlijk niet echt gebeuren en daarom zullen zij hun naam wel veranderen in smartphoto.

help

Het is net het 10 minuten gesprek op school, maar dan leuker. Eierwekker er bij en schrijven maar. Hoe sneller je kunt typen hoe makkelijker het is je gedachtenstroom te volgen. 

MyLife: Enge gasten

10 minuten vrij schrijven spaart ook tijd

MyLife: Weg reparatie

Wat in 10 minuten geschreven kan worden

MyLife: De Kampioen

Goed voor 10 minuten vrij schrijven

signup

Word ook Yoo.rs lid en beloon de maker (dat ben ik als jij je aanmeldt) en jezelf (als jij je aanmeldt en schrijft)!

#freewrite #freewriting #vrijeschrijver #webprint #smartphoto #klantenserviceBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoop toch echt dat je een beetje opknapt. Misschien moet ik jouw tactiek ook eens gebruiken. Ik vind het wel verrassend wat je schrijft. 
| 15:21 |
Ik slaap meer dus hoop dat het ergens goed voor is. Probeer het vrij schrijven eens. Ik ben benieuwd
| 07:00 |
Ik schrijf veel in mijn hoofd. Voornamelijk 's morgens vroeg wanneer ik wakker word. Zodra ik aan de slag ga ben ik het niet vergeten, maar wel de schrijflijn. 
| 08:56 |
Dat in mijn hoofd schrijven doe ik ook als ik bezig ben met andere dingen. Een gedachtenlezer die die verhalen opschrijft lijkt mij wel wat.
| 09:06 |
Hahaha, misschien over een jaar of 10. Wellicht bestaan er dan robots die je gedachten kunnen lezen en op je blog plaatsen hihi. 
| 09:08 |
Een leuke manier van schrijven zo Kitty! En een zeer koude douche voor webprint natuurlijk!
| 14:01 |
Ik hoop dat de pijn wat gaat verminderen en je misschien toch toe kunt komen aan het bekijken van de foto's. Blijft lastig met dit soort internet bedrijven. Ze veranderen vanalles en als het dan bij jou ineens niet meer lukt, ligt het dus vooral niet aan hun..................... ja duhhhh echt wel dus! Fijne dag lieverd, rustig aan xxx
| 09:30 |
Vroeg of laat zullen ze toch iets moeten veranderen. Die foto's komen ooit wel. Ze zijn voor de kinderen. 
| 07:36 |
Balen zeg zo'n pijndag.
| 07:23 |
Beterschap. Morgen hopelijk minder pijn.
| 00:31 |
Dank je wel en goede morgen. Het lijkt een stuk afgezakt dus ik ga wat doen voor het erger wordt. 
| 08:24 |
👍❤️
| 14:50 |
Gelukkig lukt het schrijven dan wel...
| 00:12 |
De hele dag niet ik kreeg geen woord getypt of vertaald.. inmiddels was ik al 16 uur verder
| 08:21 |
shit dat heb jij weer!! Maar hoe gaat het nu met je??
| 00:03 |
Pijnlijk en ontzettend moe dus ik ga verder slapen. Welterusten.
| 00:05 |
slaap lekker en ik hoop morgen gezond weer op.
| 00:06 |
Gezond zal niet met pijnarm/vrij en minder moe ben ik al blij
| 00:09 |
gaan we daarvoor hoor.
| 00:28 |
Al met al weinig zonnige momenten op deze dag. 
| 23:59 |
Niet echt dus ik ga maar weer slapen.
| 00:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen