×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


MyLife: Dagje niksen

MyLife: Dagje niksen


Vandaag heb ik maar drie dingen gedaan, een dagje niks gedaan dus.
Ik heb een aantal hoofdstukken gelezen in het (nog niet gepubliceerde) boek van een Yoorslid en vragen hier over beantwoord.
Ik heb rondgedoold op Steemit en ik heb heel wat uurtjes verspild met de verzekeraar van mijn ex-mazda.Als het om e-mailen gaat ben ik hardnekkig. Ik blijf mailen en contact leggen met, in dit geval, de verzekeraar.

Mijn mazda-verzekering kon ik ineens niet meer terug vinden in mijn account. Daar kwam ik achter toen ik de verzekering voor de Clio wilde afsluiten. Opzeggen ging dus niet (tig mailtjes sturen dan maar). Ik kreeg gelijk een automatische e-mail terug dat ik gemiddeld met 5 dagen antwoord krijg (dat is wel lang voor een verzekering die alles online regelt en die je niet kunt bellen).
Nog maar wat e-mails geschreven, want ik wil ook mijn teveel betaalde premie terug.

Omdat er ook een chat aanwezig is probeerde ik die ook maar. Helaas krijg ik het bericht dat ze erg druk zijn. Ik moet mijn vraag maar intypen en mijn e-mail adres daarbij vermelden. Er is een maximum aan letters beschikbaar en ik wil alle info doorgeven, dus ik heb wel een berichtje of 6 nodig.


Uiteindelijk krijg ik een e-mailtje terug dat ik 2 accounts heb. Mij suf zoekende in het juiste account kan ik de optie "opzeggen" nergens vinden. Ook de FAQ kan mij niets wijzer maken (je kunt alles behalve opzeggen). Dus ook maar iemand anders laten zoeken... nee dus, geen optie om op te zeggen.

Dan komt er een berichtje van de "chat-afhandelaars"dat zij mijn verzekering hebben opgezegd, dat teveel betaalde premie wordt terugbetaald op het bij hun bekende rekeningnummer en het daarop volgende bericht van hun laat mij weten waar zij mijn schadevrije jaren enz doorgeven.
Nu wacht ik nog op een uitleg over de te betalen premie. Ik ben benieuwd hoe lang dat antwoord gaat duren.

In ieder geval is wel duidelijk dat wie de chat gebruikt voorrang heeft op wie een e-mail stuurt.

help

De afbeelding is van pixabay.com

signup

Word Yoo.rs lid en deel je belevenissen, beslommeringen, beste deals en meer en... beloon jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties