MyLife: Dagje niksen

MyLife: Dagje niksen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag heb ik maar drie dingen gedaan, een dagje niks gedaan dus.
Ik heb een aantal hoofdstukken gelezen in het (nog niet gepubliceerde) boek van een Yoorslid en vragen hier over beantwoord.
Ik heb rondgedoold op Steemit en ik heb heel wat uurtjes verspild met de verzekeraar van mijn ex-mazda.Als het om e-mailen gaat ben ik hardnekkig. Ik blijf mailen en contact leggen met, in dit geval, de verzekeraar.

Mijn mazda-verzekering kon ik ineens niet meer terug vinden in mijn account. Daar kwam ik achter toen ik de verzekering voor de Clio wilde afsluiten. Opzeggen ging dus niet (tig mailtjes sturen dan maar). Ik kreeg gelijk een automatische e-mail terug dat ik gemiddeld met 5 dagen antwoord krijg (dat is wel lang voor een verzekering die alles online regelt en die je niet kunt bellen).
Nog maar wat e-mails geschreven, want ik wil ook mijn teveel betaalde premie terug.

Omdat er ook een chat aanwezig is probeerde ik die ook maar. Helaas krijg ik het bericht dat ze erg druk zijn. Ik moet mijn vraag maar intypen en mijn e-mail adres daarbij vermelden. Er is een maximum aan letters beschikbaar en ik wil alle info doorgeven, dus ik heb wel een berichtje of 6 nodig.


Uiteindelijk krijg ik een e-mailtje terug dat ik 2 accounts heb. Mij suf zoekende in het juiste account kan ik de optie "opzeggen" nergens vinden. Ook de FAQ kan mij niets wijzer maken (je kunt alles behalve opzeggen). Dus ook maar iemand anders laten zoeken... nee dus, geen optie om op te zeggen.

Dan komt er een berichtje van de "chat-afhandelaars"dat zij mijn verzekering hebben opgezegd, dat teveel betaalde premie wordt terugbetaald op het bij hun bekende rekeningnummer en het daarop volgende bericht van hun laat mij weten waar zij mijn schadevrije jaren enz doorgeven.
Nu wacht ik nog op een uitleg over de te betalen premie. Ik ben benieuwd hoe lang dat antwoord gaat duren.

In ieder geval is wel duidelijk dat wie de chat gebruikt voorrang heeft op wie een e-mail stuurt.

help

De afbeelding is van pixabay.com

signup

Word Yoo.rs lid en deel je belevenissen, beslommeringen, beste deals en meer en... beloon jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een druk dagje niksen. Heeft het emailen geholpen?
| 22:56 |
lieve help en dat is een verzekerings- maatschappij. Niet eens telefonisch bereikbaar das helemaal apart. Goed je krijgt je premie retour nu nog zien wanneer.
| 23:56 |
Het klinkt als een hoop activiteit voor een dagje niksen ... :-)
| 10:40 |
Noem dat maar niksen. Je hebt het er maar druk mee gehad. 
| 10:38 |
Dat zijn onnodige drempels opwerpen. Aanvragen zou even makkelijk moeten zijn als opzeggen. 
| 09:37 |
Je bedoelt: opzeggen zou even makkelijk moeten zijn als aanvragen. Opvallend is dat dit bij veel bedrijven zo is. Je bent zo lid maar opzeggen..
| 09:58 |
Inderdaad, ben blijkbaar nog niet echt wakker. Ze nemen het van elkaar over. Er zijn bedrijven die de opzeggen voor je regelen als je bij hen klant wordt. (zoals energiebedrijven)
| 10:54 |
Dat doet dit bedrijf niet en ik blijf bij hetzelfde bedrijf. Het is dan wel prettig als je kunt doorgeven dat de ene auto de deur uit is en het niet een 2e betreft
| 10:58 |
Wat een gedoe zeg! Tegenwoordig is het overal moeilijk om iemand te spreken te krijgen, die een probleem in één keer oplost.
| 09:26 |
Ja je mag bij de chats vaak ook met robots leuteren die je vraag niet snappen. Dat vind ik pas stressvol. Elke keer als die robo dan vraagt: is dit wat u bedoelt? Zeg ik: nee. Uiteindelijk geeft die het dan op en krijg ik een echte medewerker :)
| 10:01 |
Ja inderdaad, het zijn vaak robots. Heel irritant!
| 10:49 |
Toch een behoorlijke actieve dag geworden! Helaas ook nodig.... Vele sites hebben tegenwoordig chat functies en die werken inderdaad redelijk snel en vaak via FB ook wel moet ik zeggen. Hoop dat het laatste stukje ook nog goed komt! 
| 08:08 |
Nou ik kreeg de rekening vanmorgen.. ze zullen wel sneller incasseren dan terug betalen. Ik heb wat ??? over de factuur dus wie weet ga ik op zoek naar een andere (goedkopere).. ik wacht nog op dat antwoord. Het valt mij op dat helemaal de klantenservice via twitter of whatsapp snel werkt. Veel sneller dan fb.
| 10:05 |
Twitter en Whatsapp werken zeker sneller, toch gek dat het zo moet......... 
| 10:09 |
Verzekeraars zijn van nature dieven. Hoezo 'niks gedaan'?? Ergerniswekkende bezigheden tellen dubbel!😱
| 06:13 |
Die ergernissen hou ik in de hand door veelvuldig te mailen 
| 06:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen