MyLife: Enge gasten

MyLife: Enge gasten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Weer 10 minuten om te schrijven waar ik mij zoal mee bezig hou. In ieder geval niet met het nieuws. Wat prins Charles doet interesseert mij geen bal. Een ongelooflijk enge man (het zal je vader maar zijn) en het lijkt mij vreselijk lid van die familie te worden. Je zal door hem maar naar het altaar gebracht worden. 

Dat doet mij weer denken aan Diana. Hoe opgelucht moet zij geweest zijn toen ze van hem en dat bemoeizuchtige huis af was. Ik weet niet wat erger is die familie, die van mij of de buren. Nu scheelt het dat de eerste twee geen rol in mijn leven spelen en de buren is ook even een stuk minder. Verhuist wordt er helaas niet meer. Het boeltje brengt niet op wat er gevraagd wordt (en dat is veel te veel maar als je geld nodig hebt...). Er moet dus gewerkt worden... beide maaien nu gras voor anderen.

Zelf ben ik liever moe dan hun te vragen. Al zwaait zij nu ook naar mij (en ja ik zwaai terug). 


Tussen mijn pijn en vermoeidheid door heb ik 12 afleveringen van "Buurman & buurman" inmiddels voorzien van eigen illustraties. Nou ja eigen... #VampireMeerkat heeft ze in mijn opdracht gemaakt. De copyright is van VampireMeerkat en ik ben de trotse bezitter, want ik heb er eerlijk voor betaald (geen uitbuiting van en ook geen kinderarbeid dus je hoeft je daarover alvast geen zorgen te maken).


Is vrij schrijven nog vrij schrijven als je het dagelijks doet en binnen 10 minuten? Voor mij wel. Het schrijft lekker snel. Geen info opzoeken, niet nadenken gewoon typen en daarna heb ik vrij. Al moet ik wel zeggen dat ik, iedere keer als ik mijn vrije schrijfsels na lees, er mij nog 10 te binnen schieten. Leeg is mijn hoofd nooit wel moe.

help

De buurman is moe. Niet omdat hij zoveel doet, hoewel manipuleren en profiteren vreet energie.


Deze illustratie is in opdracht van mij gemaakt door #VampireMeerkat aan de hand van mijn verhalen en een paar foto's. Voor slechts een paar euro maakt zij er misschien ook 1 voor jou.

signup

Word ook lid en schrijf vrij en blij en krijg beloond!

#freewriting #freewrite #vrijeschrijver #buren Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi geschreven en het maakt helemaal niet uit dat je dit zo 10 minuten doet. Als dit voor jou fijn schrijven is, waarom niet? Prachtige tekening van buurman, dat doet ze heel erg goed #VampireMeerkat 
| 20:15 |
Het schrijft wel lekker ontspannen. Als het beter gaat dan ga ik weer op onderzoek uit. Nu schrijf ik uit mijn hoofd
| 23:31 |
Ha wat ligt buurman er mooi bij, jammer dat hij de winst van het maaien opdrinkt. Zo komt ie nooit weg. 
| 00:25 |
Niet helemaal hoor hij rookt ook erg veel en is verslaafd aan neusdruppels
| 08:35 |
Ik zou HET niet op mijn bank willen hebben. 
| 08:36 |
Ik ook niet en gelukkig is dat ook niet het geval
| 08:44 |
De buurman ligt er lekker bij
| 22:42 |
Ja het goede leven
| 08:34 |
wat een geweldige samenwerking.
| 00:05 |
ik zie je leven zo gebeuren in deze stijl van vertellen
| 16:38 |
Meen je dat nou? Dat verbaast mij
| 20:24 |
Nu ben ik benieuwd wat het nieuws rondom Prins Charles is. Even de telefoon erbij pakken dan maar. En de NOS-app. :-)
| 16:06 |
Dat was nou net niet de bedoeling
| 20:25 |
Vrij schrijven gaat je goed af. Jammer dat je buren niet gaan verhuizen. Handig een tekenaar in de buurt! 
| 15:54 |
Nee die zullen blijven en blijkbaar komt de belastingdienst ook niet en het lijkt hun beter te gaan
| 20:25 |
Dat is jammer dat ze blijven. 
| 09:12 |
Overduidelijk waar buurman moe van wordt: wingerdgriep, Chateau Migraine etc.
Ik moest wel lachen om de associatie tussen jouw dochter en kinderarbeid; klinkt alsof zij beneden de 16 zou zijn 😁😁
| 15:20 |
Van niets doen wordt een mens lui en de fles hanteren is ook erg vermoeiend. Ja je weet maar nooit voor ik vragen krijg over uitbuiting van kinderen enzo ...
| 15:31 |
Zal ik het voor je broadcasten dat Deirdre ruimschoots meerderjarig is en al jaren in haar eigen onderhoud voorziet? 😁😁
| 15:45 |
Heel graag hahaha. In vooruit bedankt voor de inspanningen
| 20:31 |
😱😱😱
| 20:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen