MyLife: Re 10 misverstanden over introverten


De vooroordelen hoor ik nooit. Ach ik ben dan ook gewoon a-sociaal, autist, mensenschuw en mensenhater.

Ik vind het wel best. Feit is dat ik stress krijg van mensen.

Ook dat gelooft men niet, want ik praat veel (met praten wordt schrijven bedoeld. Ik voer nog niet eens een telefoongesprek).Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat jij over jezelf zegt geloof ik niet Kitty, je haat mij toch ook niet en a-sociaal ben je ook niet, gaat er bij mij niet in! Dat mensen een stressfactor zijn ben ik wel met je eens, veel mensen zijn gelukkig ook nog aardig! ;-)
| 02:41 |
A-sociaal betekent dat je niet sociaal bent en dat klopt ik ben absoluut geen sociaal type. Verre van. En jou haat ik zeer zeker niet! Toch vinden velen dat ik een mensenhater ben (op zich interessante uitspraak)
| 10:46 |
Ja, snap ik. Maar A-sociaal heeft zo'n negatieve lading en daarom vind ik dat niet passen bij jou! Je bent geen mensenhater, je vertrouwd de mens alleen niet meer zo, wat ik me héél goed kan voorstellen! Dat heb ik ook wel, door wat ik in m'n leven mee heb gemaakt. Jij had het dan nog erger getroffen dan ik... Mensen hoeven jou trouwens niet in een hokje te stoppen of te oordelen! Dat vind ik nogal wat dat jij zo genoemd word!! Zegt ook wat over degenen die dat zeggen denk ik...
| 14:33 |
Ja het woord a-sociaal wordt alleen nog maar in een bepaalde context gebruikt
| 15:58 |
Ja, dat bedoel ik idd.
| 00:39 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden