×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


MyLife: (tussen ons) Gezegd en geschreven

MyLife: (tussen ons) Gezegd en geschreven


Vandaag ben ik niet aan veel toegekomen, mijn internet deed het ook niet echt.
Ik heb mijn verhaal voor een Engelse schrijfuitdaging van maximaal 250 woorden met daarin het woord temperatuur geschreven. Het werkte in ieder geval op de lachspieren van mijn kinderen. Ik denk dat dat wel een goed teken is.

De buurvrouw nam contact op en vroeg of ik voor haar een afspraak bij haar advocate wilde maken. Dat duurde nogal, de secretaresse zat zich te vervelen en letterlijk al die tijd niets te doen. Een afspraak maken mocht zij blijkbaar niet. Ik moest wachten totdat de advocate terugkwam en toen was het probleem dat ik de achternaam van de buurvrouw niet wist. Dus via WhatsApp contact opgenomen, gelukkig had ik mijn telefoon bij me wat op zich al een uitzondering is, al was de batterij bijna leeg.
De afspraak kon met veel toeters en bellen gemaakt worden.
De advocaat lijkt niet echt een licht. De naam van de buurvrouw, die daar al eerder was geweest, kon zij niet vinden en blijkbaar zat er ook geen zoekfunctie in haar Excel programma. Op naam en adres zoeken was duidelijk niet mogelijk. Ik ben er maar naast gaan staan toen schoot het tenminste op.
Het opschrijven van data en tijd was duidelijk ook niet voor de advocate weggelegd. Maar liefst vier gele memootje werden verspild omdat zij steeds de datum verkeerd opschreef. Waarom zij het juiste niet gewoon op het verder lege memoblaadje schreef is mij een raadsel. Ne elke schrijffout propte zij het memootje in elkaar en gooide het weg. Na ruim een kwartier had zij het voor elkaar. Ik hoop dat zij het wel goed in haar agenda heeft opgeschreven het zag er nogal vol uit op de door mij voorgestelde datum.

Terwijl ik de buurvrouw haar afspraak via WhatsApp liet weten, meldde het verloren kind zich ineens ook. Ook daar heb ik even mee gewhatsappt. Het is een stuk stiller zo zonder buurman om op te passen. Ook in de winkel zullen zij hem wel missen. Sinds hij weg is liggen de kant en klaar sandwiches weer volop in het schap. Het was het eerste dat mijn kinderen opviel.
Kant en klare sandwiches eten wij niet. Wel aten wij voor het eerst bulgur. De kinderen vonden het lekker, dus het is voor herhaling vatbaar.

Bij mijn statistieken is het nog steeds leeg. Bij die van jullie ook? Ook heb ik moeite met het laden van sommige posts, ik krijg dan een foutmelding. Sinds een paar dagen kan ik mijn inbox niet meer openen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties