×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMyLife: Update april 2018

MyLife: Update april 2018


April is alweer een poosje voorbij en daarmee ook de ergste kou en nattigheid. Ik kruip weer uit bed en soms spring ik zelfs rond. Ik absorbeer letterlijk warmte. Dat is altijd al zo geweest. Het voordeel daarvan is dat zelfs als het weer kouder wordt ik het nog een poos warm heb.

help

Samen zijn 'Klein' en ik nog steeds. Het  begon met 140 woorden en 'binnenstebuiten' en groeide uit tot: De avonturen van Kees Binnenstebuiten een Just You&Me story


Mijn zeepie ligt nog steeds in bed en ik heb nog steeds geen kramp gehad.

Geld: het tellen van geld helpt bij mij niet tegen pijn (veel te weinig om te tellen vermoed ik). Ook als placebo werkt het bij mij niet.  Hoe teleurstellend.

Hans van Gemert had weer een schrijfuidaging waaraan ik een paar keer mee deed. O.a. met 'De avonturen van Kees', 'Buurman & biurman' en mijn 'Update over maart'. Ik kan je deze schrijfuitdaging van harte aanbevelen!

Mijn nieuwe auto is gevonden en er kan weer iets op mijn visionboard doorgestreept worden. Met dank aan #VampireMeerkat voor de zoektocht, de proefritten en de communicatie met soms wel hele rare verkopers. Onvriendelijk, lui tot zelfs onbeschoft aan toe.  Autoverkopers van wie je pas een proefrit in hun roestbak mag maken als je hem eerst koopt. Nederland is weer een marktplaatsklootzak rijker.

Al met al had het heel wat voeten in de aarde. 

Ingrids crea-challenge 2018 loopt nog steeds. Dankzij haar heb ik dan eindelijk het vliegengordijn gemaakt dat ik maanden terug al van plan was. Ik had al aardig wat hondenbrokzakken gespaard. 

Behalve dat ik hiermee gewonnen heb, heb ik ook niets hoeven kopen (dat was een goed voornemen voor dit jaar). Mijn volgende vliegengordijn is in de maak.

Iedereen heel erg bedankt voor de leuke en lieve reacties/felicitaties m.b.t. het vliegengordijn!

'De Knutseljuf Ede' heeft handmade separators ontworpen. Die heb ik uitgeprobeerd in wat schrijfsels en zo ook weer wat geleerd.

De Telestichon was gepuzzel voor mij. Marion's Moon heeft wekelijks een andere dichtvorm als uitdaging. Leuk om eens te proberen ook als je niet van dichten houdt.

Mijn financieën zijn lekker geautomatiseerd en dat gaat uitstekend. Ik heb er eigenlijk geen omkijken naar. Ik heb mijn buffertje inmiddels en het is de bedoeling dat ik daar straks een wintervoorraad van koop. Dat worden heel veel, verschillende soorten bonen, rijst, couscous en pindakaas.

Ik wens iedereen een fijne mei maand toe.


(In april schreef ik 48 blogs.)

signup

Bij Yoo.rs maak je heel wat mee. Nieuwsgierig? Word dan gratis lid. Voor alles wat jij schrijft, deelt en waarop jij reageert word jij beloond!

#DIYvliegengordijn #telestichon #weiniggeld #marktplaatsverkopers #avonturenvankees #justyou&mestories #mylife