×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
notifications_noneadd
28-10-2018 07:44
1 volger , 3 antwoorden
camera_alt
Afbeelding toevoegen
3 antwoorden

MyLife: Update in 5 minuten


Dit is: #vrijschrijven in 5 minuten en vrij schrijven is goed tegen een #schrijversblok. Bij vrij schrijven gaat het in eerste instantie om het schrijven. 

Vijf minuten is niet veel maar ik ga toch even proberen in vijf minuten tijd mijn afgelopen dagen door te nemen met jullie. Een echte update is er nog niet gekomen over de afgelopen maand. Ik denk dat het daar ook niet meer van komt en iedereen die mij volgt inmiddels ook wel weet hoe het ervoor stond en nu eigenlijk nog voor staat.

Oppassen: Het huis van de buren, lijkt inmiddels geschiedenis. De buren zijn vertrokken. Het ene moment zaten zij nog blij vanuit de auto naar mij te zwaaien, het volgende moment kreeg ik het bericht dat de buurman vertrokken was en niet meer terug zou komen.
Gisterochtend was ik even (om 8 uur) welkom voor een kopje thee en bijpraten met de buurvrouw. Niet veel later zou zij met ex nummer 1 vertrekken. Zij zou de Buurman er uitgezet hebben.

Tegen dit bezoekje zag ik aardig op, maar ik had toch maar de wekker gezet om er om 8 uur te kunnen zijn. Dat zorgde bij mij gelijk al voor stress en een opkomende pijnaanval. Het zal dus geen verrassing zijn dat ik stiekem blij ben dat het hier nu heel erg rustig is. Even geen stress! In november is de buurvrouw van.plan.terug te komen met... ex nummer 1.

Ik heb voor het eerst sinds lang pompoensoep gemaakt! Heel veel puf had ik niet om een recept op te zoeken. Ik heb de flespompoen dus geschild in stukken gehakt, in bouillon gegooid, ben scheutig met de peper geweest (lees: veel te veel peper gebruikt), heb de soep nog wat aangepast met aardappel en wat soepgroenten en wij hadden een overheerlijke soep! Zeker voor herhaling vatbaar, jammer genoeg was er door mijn vraatzucht niets over om te bewaren. Mijn kinderen hebben deze "worteltjessoep" met plezier gegeten. Terwijl de soep.op stond heb ik weer een stukje muur gewit.

Nu overweeg ik toch nog voor de Halloween pompoen te gaan snijden. Of dit echt verstandig is weet ik niet, buitenk kan de pompoen in ieder geval niet staan. Daar rot hij snel weg, Aal zullen de honden daar geen probleem mee hebben. Een aantal jaar terug hadden zij ontzettend veel plezier met een ontzettend rotte, ingezakte pompoen die helemaal is opgegeten! 

Inmiddels ben ik ook weer elders aan het bloggen. Zowel in het Nederlands als Engels. Mijn inbox hier blijft aardig leeg en reageren op een reactie blijkt niet aan te komen. Geen actie op reactie, geen interactie voor de mobiele gebruiker.

Note: ik kon net (7:50 uur) reageren op een reactie en hoop dat dit blijvend is. Er is nu hopelijk weer interactie.

Kom er bij.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts