MyLife: Update juni/juli 2018

MyLife: Update juni/juli 2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wij vieren vakantie thuis. Met Yoo.rs en de vele uitdagingen hoef jij je niet te vervelen. 

Echt vakantiebudget hebben wij niet, bezig zijn wij wel. Onze vakantiemap is gevuld met allerlei knutsels, tekeningen, verhalen die te maken hebben met wat wij deden. Er zijn denk ik nog 12 bladzijden over. 


Wij hebben allemaal o.a. een Hans en Grietje verhaal schrijven. Sprookjes zijn herschreven (5 verzoeken per persoon), er is een losgeld brief gemaakt, en er zijn kleurplaten van vissen versierd (met dank aan Sealife). 


Ook zijn wij weer Pokémons gaan vangen en op vossenjacht  (Reynaert de Vos door de jaren heen) gegaan.


Dankzij een penvriend zijn we Celtic Knotwork gaan oefenen. De boodschappen werden gedaan (maximaal  2x per maand) en we zijn ook ijs buiten de deur gaan eten (terrasje pikken). 

Ook zijn we naar de bioscoop geweest (de kinderen hebben een vrijkaartje van school, hoe mooi is dat en ik kon buiten blijven omdat de handtas niet mee naar binnen mocht! Mijn kinderen kinden dus alleen en ik heb zitten toekijken hoe velen wel met hutkoffer naar binnen mochten!).


Mijn gezondheid liet sterk te wensen over, tegen alle verwachtingen in, dus wat wij deden, kostte ook geen zeeën van tijd. Ook fijn voor de kinderen die graag uitslapen en echte nachtmensen zijn. Zij genieten dus sowieso. Voorlopig blijven wij gewoon vakantie vieren, ook als de map vol is. Mooi weer is zomer en daar hoort ontspanning bij en zo min mogelijk doen en dat hoop ik zo lang mogelijk vol te houden. 


 Juni 

Aantal blogs (excl reposts): 65 

Aantal stories (sprookjes): 19 Roodkapje vertelt was de eerste (17 juni 2018) 

 Juli 

Aantal blogs (excl repost): 71 Aantal stories (sprookjes): 27 


P.s. In oktober komt er een speciale zomer editie van Yoors Divers uit. Elisabeth (lekkerereceptenvoor2) gaat deze maken. Je kunt de link van jouw zomer blog (of zomercollectie) daarvoor met afbeelding, voorzien van wat tekst, naar haar sturen via e-mail: elisabethvanderark@gmail.com Zie: https://y.is/vYpQc voor de blog/meer informatie

Afbeelding: sprookjesbeelden gemaakt door Tom Otterness. Deze prachtige beelden zijn te zien op de boulevard in Scheveningen. 

 Bij het het beeld heb ik een elfje geschreven waarin een spreekwoord/gezegde staat. 


Vrij schrijven is zo moeilijk niet. Schrijf gewoon op wat jou bezig houdt (of je mening) in een bepaalde tijd (bij mij 10 minuten). 

Vrij schrijven bevordert de creativiteit en helpt tegen een schrijversblok. Bij vrij schrijven gaat het echt om het schrijven. Stijl en grammatica is van minder belang. Probeer het ook eens.

Ook jij bent welkom in de wereld van sprookjes, fantasie, schrijfuitdagingen, vrij schrijven, weinig geld, positief nieuws, schitterende foto's, vakantie tips, creativiteit en nog veel meer!

#freewriting #vrijschrijven #freewriter #vrijeschrijver #creatiefschrijven #writersblock #schrijversblok #wakeupkitty #zomer2018 #vakantietips #vakantiethuis #elfje #gedicht #tom-otterness #sprookjesbeelden-scheveningen #updatewakeupkittyBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo te lezen een hele creatieve vakantie voor iedereen met rust. Ik speel ook wel pokemon vrienden worden?
| 15:56 |
Dan ben jij en zijn jullie behoorlijk actief geweest toch! Veel blogs en sprookjes en ook uitstapjes. Wat vreemd; waarom mocht jij met je handtas niet naar binnen?! En anderen wel met hutkoffer?! ik ging verhaal halen geloof ik. Mooi dat je het rustig aan wilt doen verder en je hebt groot gelijk. Gezellig ook, die terrasjes pikken! Je elfje spreekt voor zich; goed gevonden!
| 00:34 |
Ik sta nog steeds verstomd hoeveel blogs jij in een maand schrijft. Ik kan ze dus ook niet bijhouden. Gelukkig kan ik nu en dan eens kijken bij je collecties om wat in te halen. 
| 21:29 |
Ik schrijf omdat ik verder niet veel kan op het moment dan liggen. Boek vasthouden lukt dan niet dus het is schrijven, slapen en lijden. Wat ik vandaag schrijf plaats ik morgen of overmorgen. Bijhouden kan ik het zelf vaak ook niet... vroeg of laat zijn mijn eigen verhalen nieuw voor mij. LOL
| 09:53 |
Ja, jij doet op blog wat ik bewaar in mappen op mijn laptop. Ik schrijf van alles op papier of typ het in word en klasseer het. Later pas ik dat aan en gebruik ik het, hetzij in een blog hetzij in een boekhoofdstuk . 

Gelukkig kan ik rondlopen en hoef ik niet de ganse dag te liggen. 
Sterkte meid. 
| 12:15 |
Ik zet veel in mijn notitieblog in telefoon en krabbeltjes papier. Soms wis ik het weer als ik er een poos niets mee doe. Verder sla ik op op geheugenkaart op telefoon en idd deel op Yoors. Ik heb net een collectie aangemaakt om dingen in te zetten om mij te herinneren. Bedankt voor de tip. Gelukkig lig ik niet 24/24 al lijkt het daar momenteel wel op.
| 17:56 |
mooie afsluiter van een leuke blog.
| 16:06 |
Dank je wel :)
| 19:01 |
Zo je bent goed bezig geweest in de vakantie 
| 09:22 |
Elke dag wat gedaan en blijkbaar zit/zat er genoeg in mijn duim naast vele uren/dagen in bed. Dan is een telefoon wel fijn.
| 19:01 |
Zo , je bent productief geweest ! leuk ! 
Idioot dat je geen tas mee naar binnen mocht !
| 09:16 |
Ja dat vind ik ook heel apart. Duur uitje zo de volgende keer dvd kopen.
| 19:00 |
Goed bezig geweest. Raar dat je niet met een tas naar binnen mag in de bios. Nog bedankt voor het noemen! 
| 16:48 |
Ik vermoed dat het hier om de bevordering vd aanschaf van emmers popcorn en mega bekers cola ging... wie dat bij zich had mocht de hutkoffer wel mee én zelfs extra bagage
| 01:50 |
Oh daar zal je gelijk in hebben. Ook zoiets, al dat gedrink en gevreet tijdens het kijken naar een film. Daarom ga ik niet, die lucht van popcorn hangt door de hele zaal. 
| 08:34 |
Ik hou ook niet van dat spul en de zaal ligt er mee vol. Mijn kinderen zaten ook non stop in luidruchtig geknaag
| 19:15 |
Gatver. Alles op de wereld, waar veel publiek samenkomt, wordt het gewoon vuilnisbelt. Gruwelijk gewoon. 
| 19:46 |
Snap dat ook niet.. ik zou de zooi niet verkopen. Alles ondergeknoeid en geplakt... je zal dat maar moeten schoonmaken.
| 19:57 |
Dat ook inderdaad, het schoonmaken. Brr.. 
| 20:33 |
Een productieve vakantie dus. Mooie spreuk bij het beeld van Otterness. Wat is dat voor idioots dat je niet met een handtas in de bioscoop mag??
| 16:09 |
Geen idee.. hoewel ik het vermoeden heb dat het om verkoopcijfers draaide (verkoop popcorn en cola)... of discriminatie... Ik draag een jurk zonder zakken en ik kan niet met sleutels, telefoon, rijbewijs ed los in de hand te lopen.
| 01:52 |
Je bent lekker actief geweest!
| 16:06 |
jij bent wel heel productief met zoveel blogs! Ik ben al blij met 20 per maand ofzo.
| 14:35 |
Ik schrijf er gemiddeld 2-3 per dag denk ik en daarnaast nog wat sprookjes offline
| 14:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen