MyLife: Update maart 2018

MyLife: Update maart 2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb maart overleefd. Maart en de kou. Mijn gezondheid laat nog steeds te wensen over, maar wie weet als het straks warm weer is én blijft gaat het beter. Zeepie ligt nog steeds in bed en ik heb geen kramp meer gehad. 


Overleven betekent in mijn geval veel in bed en vroeg naar bed. Vroeg was eerst 11 of 14 uur, nu is het meestal 17 uur. Standaard word ik dan een paar uur later wakker. Ik kijk naar de klok. Het is exact acht uur en precies op dat moment, hoor ik het belsignaal van mijn telefoon. Ik neem op. Foutje. Mijn telefoon gaat helemaal niet. Wat mij precies gewekt heeft weet ik niet. Als ik dan wakker word ben ik echt nog van de wereld en heb een uur nodig om bij te trekken.

Ik zet wel de internet verbinding al aan, dan verschijnt er meestal wel een bericht. Van Enrique bijvoorbeeld met de vraag of hij mij wakker heeft gemaakt.

Wij zijn namelijk gaan samenwerken en daaruit zijn al wat leuke schrijfsels voort gekomen. Soms schrijven wij om de beurt en soms plaatsen wij elkaars teksten bij een foto van ons zelf of we schrijven over hetzelfde onderwerp.

Over "De zaak Holleeder" schrijf ik nog. Het proces loopt, er wordt gejokt en verzonnen, maar de interesse in de knuffelcrimineel blijkt er nog nauwelijks te zijn. De media maakt er niet veel woorden aan vuil en dat zet tot denken.
In maart ben ik met een nieuw onderwerp begonnen namelijk: school. Hoe de gymles en de sportdag tegenwoordig is, kun je daar onder andere lezen. Ik blijf mij verbazen.

Voor de schrijfuitdaging van Hans van Gemert heb ik ook deze maand wat geproduceerd. Ik schreef:
- Stories: Het warenhuis thuis
- Stories: het Yoors-warenhuis met links naar Yoorsleden en
- Weggelopen deel 9 (deel 1 was begonnen door Ingrid, verschillende Yoorsleden schreven daarna een deel. Zowel Annette als Dana schreven een slotverhaal. Dat wilde ik ook nog doen, maar het kwam er niet van.)

Met de buren had ik het ondanks alles druk. Niet alleen met "Buurman & buurman" (de buurman met de losse handjes is nog niet weg), maar ook met de buurman die ik af en toe uitlaat en die ook nog eens een strontoog kreeg (de verhalen zijn te lezen in: "Oppassen: Het huis van de buren").

VampireMeerkat heeft twee prachtige tekeningen in "Jan Kruis stijl" gemaakt. Ik kon dus lekker in bed blijven in plaats van naar de stripmarkt te gaan.
Aan de Crea challenge van Ingrid deed ik zelf weer mee. Ik heb een tochthond voor de buurvrouw gemaakt. Zij had mij namelijk 20 spijkerbroeken gegeven. 

Super leuk is dat ik hiermee ook nog heb gewonnen!


Het was al met al een creatieve maand.
 


De Update van maart 2018 doet mee aan de "schrijfuitdaging april 2018" van Hans van Gemert.
Wil jij ook mee doen? Lees dan de informatie in het onderstaand blog. 

Eenzaam Rood/Lonely Red, the Photochallenge goes on... next year!

Ook aan "eenzaam rood" deed ik mee. Dit kan nog steeds.

MyLife: De week van...

Een uitdaging van Tijgertje. Doe jij ook mee?

Stories: Het warenhuis thuis

Vergane glorie... het ouderwetse warenhuis en de klimpieten

Oppassen: Het huis van de buren - uit

De buurman uitlaten hoort er af en toe ook bij

MyLife: DIY tochtige hond

De tochthond bleek ook nog eens een prijswinnaar te zijn! De crea-challenge is er elke maand dus jij kunt ook mee doen.

signup

Maak je dromen waar en word Yoors lid. Beloon de maker en jezelf!

#vampiremeerkat #ingridtipsenmeer #jankruisBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een drukke maand zeg
| 09:17 |
Ik vindt je maand updates altijd erg leuk gedaan, complimentjes! 
| 16:07 |
Wat lief van je gezegd en leuk te weten dat je ze leest
| 16:18 |
Leuk, zo'n update te lezen met van alles erin genoemd en verwerkt. Ik vroeg me al af of jij nog met je slotdeel zou komen of gekomen was. Nu heb ik mijn antwoord. 
| 09:05 |
Ik heb nogal achterstand en veel pijn op het moment dus wie weet lukt het nog
| 12:18 |
doe rustig aan. Ik lig ook achter. Beterschap.
| 13:42 |
Dank je wel. Er zit niets anders op. Jij ook en succes met alles
| 16:18 |
Dat zal wel lukken 😘
| 17:37 |
Leuk om te lezen wat je allemaal op Yoors gedaan hebt, best wel veel! En fijn dat het je een beetje afleidt ook. 
| 11:49 |
Klinkt alsof je goed bezig bent! Ga zo door :-)
| 11:28 |
Ik ben nog niet helemaal bijgelezen zie ik nu. 
| 09:17 |
Inderdaad een creatieve maand. En hoewel april nog maar kort bezig is, wordt dit ook weer een creatieve, geloof ik :-) 
| 09:01 |
Dat zou zo maar kunnen... ligt het vd zomer stil LOL
| 02:10 |
Jammer van je gezondheid. Die samenwerkingen zijn wel heel leuk. Net zoals je schrijfstijl. Daar kan ik van genieten. 
| 08:26 |
Die samenwerkingen zorgen er in ieder geval voor dat ik afleiding heb en wat blijf doen. Ik heb ook wel iemand nodig die iets zegt of doet en dan komen de ideeën wel (heb ik alleen tijdgebrek en ik kan niet zo snel op de telefoon typen als ik denk). Beter word ik niet, maar beter kan het wel of anders en dat is ook heel wat waard. Bedankt voor het compliment, het lezen en je reactie :)
| 08:38 |
Bezig blijven is heel belangrijk. Graag gedaan! 
| 09:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen