MyLife: Update mei 2018

MyLife: Update mei 2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De maand is voorbij een maand vol rondeels. Marion's Moon hield ook mij bezig met weer een andere dichtvorm..En zo wordt: Stories: Er staat een haan te kraaien....geboren.
Ook de verzamelblog over De avonturen van Kees Binnenstebuiten doet mee aan de rondeel én aan de schrijfuitdaging van mei 2018 van Hans van Gemert.

'Samen doen' deden 'Klein' en ik samen. Ieder zijn rondeel en zo hielden wij de touwtjes in handen.
Ook: 'Samen: De Avonturen van Kees' (alle 18 afleveringen + een extraatje https://y.is/4rmuq) was iets van 'Klein' en mij samen.

Vrij schrijven (free writing) heb ik de rest van de maand gedaan. Doe jij dat wel eens of misschien altijd? Kookwekker er bij en op 10 minuten. Zo breng ik het e.e.a. in beeld met o.a.: Alles stuk, Eigen aardig heden, De Kampioen en Weg reparaties. Het schrijft wel makkelijk alleen kost de opmaak nog steeds veel tijd.

De eerste Yoors Divers is ook in mei uitgekomen en daarin heb ik niet alleen een blog van mij gedeeld, maar ook een stukje van mijzelf door een aantal vragen te beantwoorden (lekker van onder mijn steen op mijn smartphone).
Tot 10 juni heb je nog tijd om een link aan Elsisabeth door te geven van jouw yoors artikel dat je er graag in wilt hebben!

Ik las een boek voor een Yoors lid en dat is uit. Ik heb er ontzettend van genoten en in lange tijd niet zo'n geweldig verhaal gelezen. Ik hoop echt dat het ooit uitgegeven wordt.

Ik ben een kleine auto rijker (dat zorgt voor minder uitgaven) en deze bevalt mij, boven verwachting, goed. #VampireMeerkat hielp mij daar naar zoeken. Een helse tocht waarbij wij heel wat klantonvriendelijke tot regelrechte klootzakken op marktplaats tegen het lijf liepen. Haar blogs hierover zijn ineens op Yoors verdwenen. Hoe dit kan, daarop komt komt geen antwoord.
De ANWB zou voor dit soort Marktplaatstypes zeker waarschuwen (zie hun blad De Kampioen van februari 2018).

Op 25 mei ging de nieuwe EU privacy wet in. Echt veel zal er niet veranderen en wat is mij nog steeds een raadsel.
Alweer 5 maanden zijn er voorbij. Van de winter ben ik, ondanks mooi weer, nog steeds niet bij getrokken en de angst slaat om mijn hart als ik aan de volgende winter vol regen, modder en kou denk.
Financieel red ik mij net en het sparen loopt. Al zorgde de ING wel voor de nodige stress na de Pinksteren.

help

Hoe zag de maand mei er voor jou uit? Leuke dingen op Yoors gedaan of door Yoors leden geleerd?


Ook dit is een 10 minuten schrijfseltje. Wat ik zo'n beetje deed zat in mijn hoofd. Iets anders dan de updates van de afgelopen maanden. Een fijne juni maand allemaal!

signup

Word ook Yoo.rs lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk dat jij en Klein nog steeds samen werken. Weer veel gedaan.
| 18:01 |
Ja dat vind ik ook
| 18:57 |
Oh ik had 5 sterren willen doen. Sorry. 
| 08:33 |
Al met al een drukke maand geweest. Lekker bezig geweest met het schrijven lees ik. Het freewriting zal ik niet snel gaan doen. Fijn dat je financiën beter lopen. Bij mij is het gewoon zoals altijd druk geweest, verder niet veel bijzonders gelukkig. Heel saai eigenlijk. 
| 08:32 |
Zoals gewoonlijk druk is saai? Hoe krijg je dat voor elkaar? Ik denk de ster er wel bij.
| 10:38 |
Saai in de zin van het gewone dagelijkse pandoer. Opstaan, werken, eten, tv kijken, slapen etc... 
| 12:35 |
Gelukkig eet jij steeds iets anders... is Yoors steeds anders dus dat scheelt
| 18:57 |
Hahaha, ja dat dan weer wel. Ik  eet hoogst zelden hetzelfde. 
| 19:31 |
Nou zie je! En dan mag je ook worstelen met Yoors Divers :)
| 11:04 |
Is geen worsteling. Ik doe het graag en vind het leuk. Leuker dan mijn oorspronkelijke werk. Maar ja, dat geeft weer een vast inkomen. Het is nog maar een paar jaar en dan mag ik me pensionada noemen hahaha. 
| 11:12 |
Ik hoor dat je het land van bestemming al voor ogen hebt?
| 08:43 |
Inderdaad. Het gaat Spanje worden. Daar zijn we nu hard voor aan het sparen en werken. Nog een paar jaar en dan - vamos a la playa. Bij leven en welzijn natuurlijk. 💃
| 09:27 |
Wat heerlijk.om naar uit te kijken
| 09:50 |
Zeker. Wij hopen ook dat het niet bij een droom alleen blijft. 
| 10:26 |
Je hebt weer een drukke maand achter de rug, zo te lezen haha. Ik heb in ieder geval ook heel wat uurtjes doorgebracht met Yoorsen, maar dat is ook leuk om te doen. Verder moet ik toch maar eens een dagboek bij gaan houden of zo, dan weet ik tenminste ook nog wat ik verder die maand gedaan heb. Echt mijn geheugen is zo lek als een zeef.............. 
| 08:40 |
Volgens mij ben jij drukker. Lees al je blogs er maar eens op na.
| 18:20 |
Ben ook niet altijd druk hoor haha, ik weet dat ik in mei bewust niet veel gepland had. April was echt to much.......... 
| 22:51 |
Een interessant blog weer Kitty, leuk dat je mij ook weer noemt trouwens! Hoewel het me al even ontbreekt aan tijd (zoals gewoonlijk) hebben we gelukkig nog wel wát kunnen samenwerken! Gelukkig bevalt de auto je goed, dat is vaak toch maar afwachten. Marktplaats... Tja, ook ik had daar een haat'/liefde verhouding mee maar ik heb die site afgezworen. Meestal wordt je besodemieterd; tenminste, dat is mijn ervaring. Jouw 'free writing' vind ik leuk om te lezen en het gaat je goed af! Jouw blogs 'MyLife' lees ik altijd graag en ik hoop dat je er mee doorgaat!
| 19:00 |
Ik zal mijn gedachten dan nog maar wat spuien en de persoonlijke beerput open trekken met MyLife (ik heb ook nog buren in de aanbieding)
| 20:53 |
O nee, maar ik geniet er absoluut niet van wat jij voor ellende je hebt of hebt gehad! Veel liever heb ik dat het je goed gaat! Maar dat weet je wel. Pfff, hou op over buren, haha! Nee, jij hebt daar vaak wel interessante verhalen over die me dan toch weer verbazen. Gewoon blijven doen! ik weet alleen zo niet waar ik gebleven was maar ik ga zeker nog in die 'map' lezen.
| 21:16 |
Ik weet wel dat je geen leed vermaak hebt hoor. Nog zat om over te schrijven zo tussen neus en lippen door. En we maken er ondanks alles samen toch wat van!
| 21:22 |
Gelukkig. :-) Ja ik heb ook nog redelijk wat. En ja, wat we samen doen, doen we toch best goed dacht ik! 😜😉
| 22:38 |
Zeker weten!
| 19:34 |
😉😊
| 23:42 |
Je bent weer goed actief geweest, ga zo door :-) !
| 18:52 |
Ik doe mijn best in de benen te blijven :)
| 20:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen