×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMyLife: Update mei 2018

MyLife: Update mei 2018


De maand is voorbij een maand vol rondeels. Marion's Moon hield ook mij bezig met weer een andere dichtvorm..En zo wordt: Stories: Er staat een haan te kraaien....geboren.
Ook de verzamelblog over De avonturen van Kees Binnenstebuiten doet mee aan de rondeel én aan de schrijfuitdaging van mei 2018 van Hans van Gemert.

'Samen doen' deden 'Klein' en ik samen. Ieder zijn rondeel en zo hielden wij de touwtjes in handen.
Ook: 'Samen: De Avonturen van Kees' (alle 18 afleveringen + een extraatje https://y.is/4rmuq) was iets van 'Klein' en mij samen.

Vrij schrijven (free writing) heb ik de rest van de maand gedaan. Doe jij dat wel eens of misschien altijd? Kookwekker er bij en op 10 minuten. Zo breng ik het e.e.a. in beeld met o.a.: Alles stuk, Eigen aardig heden, De Kampioen en Weg reparaties. Het schrijft wel makkelijk alleen kost de opmaak nog steeds veel tijd.

De eerste Yoors Divers is ook in mei uitgekomen en daarin heb ik niet alleen een blog van mij gedeeld, maar ook een stukje van mijzelf door een aantal vragen te beantwoorden (lekker van onder mijn steen op mijn smartphone).
Tot 10 juni heb je nog tijd om een link aan Elsisabeth door te geven van jouw yoors artikel dat je er graag in wilt hebben!

Ik las een boek voor een Yoors lid en dat is uit. Ik heb er ontzettend van genoten en in lange tijd niet zo'n geweldig verhaal gelezen. Ik hoop echt dat het ooit uitgegeven wordt.

Ik ben een kleine auto rijker (dat zorgt voor minder uitgaven) en deze bevalt mij, boven verwachting, goed. #VampireMeerkat hielp mij daar naar zoeken. Een helse tocht waarbij wij heel wat klantonvriendelijke tot regelrechte klootzakken op marktplaats tegen het lijf liepen. Haar blogs hierover zijn ineens op Yoors verdwenen. Hoe dit kan, daarop komt komt geen antwoord.
De ANWB zou voor dit soort Marktplaatstypes zeker waarschuwen (zie hun blad De Kampioen van februari 2018).

Op 25 mei ging de nieuwe EU privacy wet in. Echt veel zal er niet veranderen en wat is mij nog steeds een raadsel.
Alweer 5 maanden zijn er voorbij. Van de winter ben ik, ondanks mooi weer, nog steeds niet bij getrokken en de angst slaat om mijn hart als ik aan de volgende winter vol regen, modder en kou denk.
Financieel red ik mij net en het sparen loopt. Al zorgde de ING wel voor de nodige stress na de Pinksteren.

help

Hoe zag de maand mei er voor jou uit? Leuke dingen op Yoors gedaan of door Yoors leden geleerd?


Ook dit is een 10 minuten schrijfseltje. Wat ik zo'n beetje deed zat in mijn hoofd. Iets anders dan de updates van de afgelopen maanden. Een fijne juni maand allemaal!

signup

Word ook Yoo.rs lid en beloon de maker en jezelf!