Opinion: De positieve of negatieve mens is oneerlijk?

Opinion: De positieve of negatieve mens is oneerlijk?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik las het bericht "Positief Negatief" van Marc en wil dat graag met jullie delen.

Ik heb er van genoten, alleen al door zijn schrijfstijl.


Eerlijk gezegd ken ik geen positieve (jubel trubel) mensen wel positief ingestelde en dat is wat anders. 

Dit geldt ook voor negatieve mensen, deze ken ik ook niet (nu ken ik sowieso niet veel mensen dus ook dat kan de reden zijn).


Negatief vind ik ook nogal vaak verward worden met realistisch! 

Of er dus echt "kampen" zijn? Ik denk het niet. 


Is het erg om positief te zijn? 

Jezelf of anderen op te beuren? 

Is het erg om negatief te zijn? 

Een andere kijk te hebben op weer de volgende (aangepraatte) hype? 

 Zolang jij jezelf niet in de weg zit lijkt het mij van niet. 

Er is niets mis met een beetje "gek" zijn zoals Kolderkat en Teigetje of Eeyore (ik ben een fan van alledrie)

help

Afbeelding/quote hier boven: Nee we kunnen niet allemaal vrolijk zijn. Zingen en dansen.

help

Afbeelding/quote hier boven: Hoezo negatief? Er is onlangs géén aardbeving geweest. Hoe positief is dat!

help

Afbeelding/quote hier boven: Blij zijn met jezelf. Heerlijk!

Positief Negatief

Is positief zijn de trend?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuke reactie met die quotes erbij! Toen mijn zoon klein was heb ik ook altijd erg genoten van de films van Winnie de Pooh. Van die droge humor!
| 10:15 |
Heerlijk hé en als je goed luistert is het helemaal niet altijd positief of altijd negatief
| 10:19 |
Okay..... ;-)
Er is geen enkele noodzaak om je negatieve zelfbeeld in een positief zelfbeeld te veranderen. Bespaar jezelf dat gevecht. Zelfs al zou het werken (wat het niet zal doen), het enige wat je gedaan hebt is het vervangen van een negatieve droom door een positieve droom. In wat voor zelfbeeld je ook investeert, het is slechts een beeld; een uiterst fragiel fineerlaagje dat niets zegt over je wezenlijke natuur. Een zelfbeeld is slechts een droom. De oplossing ligt niet in een betere droom, maar in het ontwaken uit de droom.
| 18:43 |
Er is niets mis met een droom op zijn tijd.. zie het maar als slagroom op de aardbeien :)
| 19:34 |
Kijk, als je droomt over een bigmac, is dat een droom, als je droomt over een reis, reis je al....
| 19:53 |
De bigmac valt bij mij onder de nachtmerries.. over reizen droom ik nooit :(
| 19:56 |
Bigmac is een nachtmerrie!! :-)
| 20:08 |
Volgens mij gaat het om het accepteren van je totale zelf met al je positieve en negatieve kanten. En dit ook zo voelen. Is dat wat jij ook bedoelt?
| 10:12 |
Ja er zijn volgens mij geen 2 kampen. De alleen positieve of alleen negatieve mensen
| 10:20 |
Dat sowieso, zonder zelf acceptatie is er natuurlijk een groot probleem denk ik. Ja, dat bedoel ik inderdaad. Het is in mijn beleving oneerlijk om aan alles een positieve draai te geven. Soms zijn dingen gewoon ... en is het niet anders. Waar het omgaat -denk ik- is dat je jezelf de ruimte en de kans geeft die gevoelens toe te laten, te verwerken, om vervolgens de "ladder" weer omhoog te gaan. Het gaat er niet om dat je valt, het gaat er om dat je weer opstaat, echter kan dat alleen als je eerst er voor zorgt dat je alles opruimt, anders kan je niet eens beginnen met staan... we/ik oordelen te snel over mensen die even in de fase van het vallen zitten... dat is jammer, want daar ligt heel veel rijkdom. Juist van mensen die gevallen zijn heb ik heel veel geleerd, en nog...
| 11:24 |
Duidelijk, ik begrijp wat je bedoelt.
| 13:07 |
Wij hebben hier ook al 11 maanden geen aardbeving gehad:)
| 15:49 |
Kijk that's the spirit :) stuk van Marc gelezen?
| 17:01 |
Ga ik zo doen. :)
| 20:13 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen