Opinion: Doorrijden na aanrijding!

Opinion: Doorrijden na aanrijding!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De politie is snel met laten weten dat zij niets met de aangifte doet. Troost u politie Gelderland dat wisten wij al. Vrijwel alle aangiften via internet verdwijnen in de prullebak.

Het waarborgfonds keert niet uit omdat mijn dochter alleen woont. Er zijn dus geen getuigen. En waarom zouden zij? Tenslotte is hun fonds ook geen bodemloze put.

Hé, dus jij bent het!

Degene die de auto van mijn dochter heeft aangereden die keurig geparkeerd stond. Dat kleine ding ja waarvoor de hele familie bloedig gespaard heeft. Dat kan jou natuurlijk geen bal schelen, want wie in een klein autootje rijdt kan vast geen auto rijden of is bejaard of gehandicapt of heeft geld zat voor een volgend boodschappenwagentje.

Dat zal degene die haar vorige auto aanreed, ook op de parkeerplaats (bij de Aldi in Dieren overigens) en óók doorreed vast bevestigen!

Hoe voelt dat nu? Iemands auto stuk rijden en dan gewoon wegrijden, doen alsof je neus bloedt? Kick je er op? Slaap je lekker of baal je, omdat jij op je grotere bak een krasje hebt? Lieg jij nu thuis dat je tegen een paaltje op bent reed?

Heeft iedereen nu medelijden met jou?
Mocht je dat denken of hopen, ik val hier niet onder. Ik wens jou meer dan 13 ongelukken en rampspoeden toe, gewoon omdat het kan en wensen vrij staat. Gewoon omdat jij het bent die anderen op kosten jaagt en op parkeerplaatsen en in parkeergarages niet alleen anderen aanrijdt, maar gelijk de halve auto mee neemt. Dat heb jij geweten.
Gewoon omdat jij net zo zou reageren als je iemand, een persoon, aangereden had. Gewoon omdat jij voor de zoveelste keer hiermee weg komt (de zoveelste keer ja, want anders had je gewoon een briefje achter gelaten en contact met je verzekering opgenomen toch?). Wie weet maak je er nu zelfs een hobby van om op zoveel mogelijk auto's in te rijden. Bijvoorbeeld in de Broerenstraat garage in Arnhem.

Doe ook als de dader doorrijdt aangifte bij de politie!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (23 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heb het ook al meerdere keren meegemaakt. Twee keren zelfs een oud ventje dat gehaast was op de supermarktparking laten doorrijden met de woorden: “Het is niet erg”. Later bleek dan dat het heel wat erger is dan wat wij vrouwen op het eerste gezicht denken. 

Heb ook al eens het omgekeerde meegemaakt. Mijn wagen stond de ganse dag naast die van mijn overste op de bedrijfsparking. We kwamen samen aan, gingen samen binnen en gingen ’s avonds samen weg. Plots gaf zij aan een ferme bluts in haar deur te hebben met de woorden dat mijn verzekering deze schade moest vergoeden. Toen ik weigerde werd ik gechanteerd: “Zou je graag hebben dat ik hier morgen toekom met mijn gezicht bont en blauw geslagen door mijne vent?” Ze maakte de papieren op en dreigde met ontslag als ik weigerde te tekenen.
Heb de ware toedracht doorgegeven aan mijn verzekeringsagent die de nodige stappen zette. Kort nadien lag mijn ontslagbrief klaar.
Mijn vermoeden is groot dat die bluts door haarzelf veroorzaakt was en zij dat niet dat niet durfde vertellen aan haar agressieve man. 
| 18:39 |
Bij een aanrijding weet je nooit wat de onderliggende schade is, laten zitten dus nooit meer!  Dat kun je na controle nog doen.

Ik werd eens aangereden in volle vaart. gast reed door. Ik stopte om schade te bekijken en bleef poosje staan. Kwam de gast terug zei dat ik hem had aangereden, moest ik hem maar contantje betalen want zonde van mijn verzekering enz. Hij vertrik met geld en de woorden dat hij nu mooi een cadeau kon kopen voor zijn vrouw op de huwelijksdag. Dit was pure opzet en het geld dat hij vroeg was veel meer dat de kras op zijn buitenspiegel. Die van mij hing er af en was aanzienlijk duurder. Daar trap ik dus nooit meer in. Ik ben niet voor niets verzekerd.
| 10:23 |
Er lopen en rijden crazy mensen rond die heel weinig of geen verantwoordelijkheidszin hebben. Spijtig voorval voor jou en de dochter.
| 01:57 |
Ik hoor dat het aardig wat keren voorkomt. Dan is de wa dus zinloos en kunnen we beter alllemaal doorrijden en onszelf alleen verzekeren.
| 08:19 |
Biedt op zich geen oplossing, spijtig dat je er zo over denkt!
| 11:03 |
Schandalig een ander laten opdraaien voor de brokken die jij maakt. Ik denk ook dat dit opzet is.
| 11:32 |
Woorden op papier komen anders over dan in het eggies. Jammer. Ik wil geen ruzie. Wil ook niet de dader verdedigen. Het is puur mijn inlevings vermogen hoe een situatie ontstaat. En het is niet onmogelijk.
Hoe dan ook... sterkte en succes ermee.
| 16:41 |
Wat vervelend zeg, maar ik hoop niet dat ik hem tegen kom voordat hij die dertien ongelukken heeft veroorzaakt of die rampspoed... zou niet best zijn...
| 16:32 |
Of haar... het is niet gezegd dat het een man is
| 16:40 |
Das waar...
| 18:32 |
Ziekmakend  wat een ego figuur
Echt heel erg verdrietig  dit zeg
| 16:05 |
Dat vind ik ook. Wij kunnen dus voor de kosten en zorgen enz opdraaien. Iets dat blijkbaar normaal gevonden wordt.
| 16:41 |
Gewoon bezopen en wellicht alleen vanwege hun no claime ofzo, bah
| 20:16 |
he getver, kost altijd weer een boel geld.
| 13:29 |
Ja en het was ruim een jaar terug net zo. Dus er is geen reserve meer en de auto is wel noodzaak.
| 16:43 |
Belachelijk inderdaad dat men niet een briefje achter laat. Kleine moeite, ook als je haast hebt. Mits je een briefje hebt natuurlijk......... 
| 09:26 |
Dan maak je een foto, zet je een memo in je telefoon.. kras je het nummerbord in je dashboard of schrijft het op je ruit. Desnoods met lippenstift, mascara of je wenkbrauwenpotlood, schrijft het op wc papier, servet, suikerzakje en gaat thuis de eigenaar vh kenteken achterhalen of laat je verzekering dat doen.
| 16:45 |
hahaha, je kunt het mooi vertellen, maar inderdaad een foto kun je altijd maken met je telefoon en dan via de verzekering het kenteken achterhalen. Neem aan dat ze daar wel aan mee zullen werken. Anders de politie inlichten, wel zo netjes. Ik zou zeker niet zomaar doorrijden! 
| 17:05 |
Bah wat een lafbek, neem je verantwoordelijkheid! Mij is het ook gebeurd zette terug en raakte een auto (door de stress mijn moeder was voor de zoveelste keer gevallen en moest naar de logeerkamer van een verzorgings- tehuis) maar goed ik heb een briefje achtergelaten en de schade was heel beperkt. We hebben het samen netjes afgehandeld met de verzekering, daar ben je toch verzekerd voor!
| 07:33 |
Dat lijkt mij ook en verzekeringen doet zo moeilijk niet meer. Je kunt het zelfs via een algemene app zo doorgeven of even kenteken enz invoeren online bij je verzekering. Paar foto's klaar. Er zijn zoveel redenen waarom je een aanrijding kunt krijgen, maar dat ontslaat niet van verantwoordelijkheid.
| 08:07 |
dit past bijna op de auto van mijn dochter. Maar die dader is niet weggereden. Zij stond op de parkeerplaats bij haar werk en een klant reed iets te hard achteruit tegen haar auto, nou ja hoe weet ik eigenlijk niet precies. Personeel heeft haar erbij gehaald en alles is keurig geregeld maar helaas haar auto total los. Gelukkig niet technisch geloof ik ze kan er mee rijden (met deuk) en is 3wk geleden nog door de keuring gekomen. Maar je staat wel te kijken hé sta je op een parkeerterrein.
| 23:36 |
Je staat idd raar te kijken als je bij je auto komt en er zit een flinke deuk in. Helemaal als het de zoveelste keer is. Ongelukken gebeuren, maar daarvoor is dan ook iedereen verplicht verzekerd. Gelukkig is het voor jouw dochter beter afgelopen.
| 07:03 |
nou....ze heeft de dagwaarde van haar autootje gekregen helaas kan ze daar geen nieuwe voor kopen.  Ze was al aan het sparen voor een andere hopelijk eind van het jaar tot dan moet ze met die deuk blijven rijden.
| 15:58 |
Wij hebben ruim een jaar terug met 3 al geld voor deze auto bij elkaar gelegd. Wij leven al van minder dan minimaal dus er valt zo niet hard te sparen voor weer een andere auto :(  Ik hoop dat het met je dochter goed komt en er niet weer iemand op knalt. 
| 17:04 |
dat hoop ik zeker en haar autootje komt er ook wel weer. Maar voor jouw dochter dus niet kan die wel betaalbaar gemaakt worden misschien?? Valt zeker niet onder haar verzekering.😪
| 17:16 |
Dinsdag gaat hij naar de garage en dan maar horen/zien hoe/wat. De schade repareren zal sowieso niet kunnen en verder heeft zij (ik ook) alleen wa. 
| 17:30 |
als hij verder maar technisch goedgekeurd wordt dan mag ze ermee blijven rijden. Dan maar een deuk hoor. Als dat niet het geval is moet ze hem nog inleveren ook. Maar ik met mijn leken verstand (en de schade van mijn dochter in mijn achterhoofd) denk dat dat niet het geval zal zijn. Maar.......ik duim voor haar dinsdag!!
| 19:04 |
Ik ook maar het blijft erg wrang dat jij een nette strakje auto hebt en dan in een gedeukt wrak rijdt (waarvan iedereen dan denkt dat jij te stom bent om je auto te parkeren).
| 09:22 |
ja meis hou maar op de dader ligt weer eens op het kerkhof.
| 19:25 |
de schade lijkt wel verdacht veel op die van mijn dochter.....
| 17:18 |
Vooropgesteld dat ik begrijp dat je boos bent.
Maar wat Rin al aanhaalde, daar wou ik ook iets over zeggen.
JA het is niet tof, dat doorrijden na schade veroorzaken. MAAR daar kan inderdaad een dringende reden voor zijn geweest. (NIET om dat goed te praten). ECHTER vind ik het veel erger om iemand iets ergs toe te wensen...

Als het een verzekeringskwestie wordt (het fonds waar Rin op wees ken ik niet) is aangifte zowiezo nodig.
| 22:09 |
En omgekeerd gelden deze dringende redenen niet? Wat als de bestuurder van de auto moet bevallen, dringend naar het ziekenhuis moet of... en de auto in de prak treft. Is het echt zoveel moeite minimaal een kenteken op te schrijven zelfs als je op het punt van bevallen staat? Ik denk dat de reactie van Rin een hoop zegt over de instelling van velen. Het waarborgfonds betaalt wel, jij neemt maar een allrisk voor wat een ander jou aan doet, de verzekering niet kunnen betalen (kunnen wij ook niet hoor maar doen wij wel en daarom leven wij van max 30 uur met gezin per week! Mijn dochter van nog veel minder.)
| 07:08 |
Nogmaals, ik snap je frustraties. Maar dan nog moet je een ander niet iets ergers (!) toewensen. Ik wens dat jou dit nooit meer overkomt. En dat je een manier vind om het vergoed te krijgen.
| 09:30 |
M.i. is geen enkele reden dringend genoeg om na veroorzaken van schade aan derden zonder bericht door te rijden.
Het plegen van een strafbaar feit, (art. 7 WVW verlaten plaats verkeersongeval) zou minder erg zijn dan iemand iets ergs toewensen?
NIET met je eens!
| 15:20 |
Deels eens met het eerste dat je zegt. Tot het je zelf overkomen zou.

Iets ergs toewensen... als iemand dat ergs overkomt is het erger....!!
| 15:26 |
'Tot het  jezelf overkomen zou': ik zie het plegen van een strafbaar feit niet als iets dat iemand 'overkomt'. Zie ook mijn antwoord aan Rin. En nee, we hoeven het uiteraard niet altijd eens te zijn.
| 15:55 |
Dat antwoord aan Rin heb ik gezien. Gelukkig maar. #eens

Een voorbeeldsituatie: Een ouder of kind is iets ergs overkomen (laatste uur zou geslagen kunnen zijn) en dan wil zoon/dochter of ouder supersnel bij diegene zijn. In de haast gebeurd een aanrijding met blikschade. Heel rot voor de eigenaar van dat voertuig (wens ik ook niemand toe hoor). Maar diegene denkt dan op zo'n moment waarschijnlijk niet: "Laat ik even een schadeformulier invullen." nee, dan wil je als de wiedeweerga bij je dierbare zijn.  En rijd je - hoe fout men dat ook mag vinden - door..... (NEE natuurlijk keur ik dat niet goed.)
En ja, ik vind wel dat de schade-veroorzaker dan achteraf moet proberen contact op te nemen en het goed afhandelen.

Soms hoort of leest men wat iemand 'geflikt' heeft. Een of andere misdaad. En dan is het volk de steenwerper... "Opsluiten, nooit meer loslaten." "Ophangen." Men wenst vaak iemand iets ergers toe. Dan denk ik: "Besef je wel wat je zegt" (
| 16:06 |
Je hoeft helemaal geen formulier in te vullen want jij rijdt een auto aan die geparkeerd staat en waar de bestuurder niet van aanwezig is. Dus je maakt een foto vd schade en kenteken en je legt je naam en telno onder de ruitenwisser. Thuis kun je via een schade app alles regelen. Sorrie maar ik vind dit geen excuus. Als de eigenaar er wel is rij je dan ook met plankgas door? En wat als de eigenaar vd schadeauto soms dringend weg moet? Is dat niet belangrijk? Dus ik en mijn kind/probleem/zorg/ziekte wel maar degene die ik leed berokken mag doodvallen?
| 16:20 |
Ik zie mezelf niet doorrijden... maar dat is 'makkelijk gezegd' omdat ik het nooit zoals hier besproken heb meegemaakt. Hoop ook dat ik nooit in zo'n situatie beland (beiderzijds).
En ja, een kaartje of iets dergelijks zou het minste zijn geweest.
(Wie heeft het over doodvallen?)
| 16:31 |
Als ik zo naar jouw en Rin's reactie kijk, zijn jullie iets te hard een persoon aan het verdedigen die niet bestaat. Het is vriendelijk van jullie om van het beste uit te gaan, maar dit "beste" niet is bewezen. De feiten tellen: dit is een misdrijf, en op dit punt is de dader een luizak die gebruik maakte van het gebrek aan camera's en ooggetuigen in de parkeergarage waar dit gebeurd is. Niet een gekwelde ouder of een man wiens vrouw ging bevallen. Zo geef je de dader wel een beetje vrijstelling.

Geen pen en papier hebben is één ding, maar hersenen en een mobiele telefoon heeft iedereen. De dader had een foto kunnen maken van het nummerbord en op die manier later contact op kunnen nemen.

Dit is niet gebeurd.

Er zit geen kracht achter een wens, ik zou me alvast geen zorgen maken dat de dader straks dood in een sloot ligt omdat Kitty iets "gewenst" heeft. In een moment van terechte woede mag iemand best overdrijven. Voor de rest moeten we elkaar niet gaan aanvallen om woordgebruik.
Als de dader een oprechte reden had, zou die dus al contact opgenomen hebben om zichzelf te verdedigen en als een goede burger de schade hebben betaald.
| 16:31 |
Ik val niemand aan...?? En geef ook geen vrijstelling. Tussen iets fout vinden en proberen een situatie voor te stellen zit een verschil. Ik blijf het fout vinden en dat zijn we allen hier eens.

Geen kracht achter wens? Dan zijn ook felicitaties e.d. dus niks waard??? De kracht van woorden is sterker dan menigeen zich realiseert...

Enfin. Hier wil ik het bij laten. Straks is het allen tegen mij en daar heb ik geen zin in. Ieder mag zijn / haar mening hebben.
| 16:34 |
Felicitaties is als een compliment naar een persoon toe, dat is de waarde. Iemand een ongeluk wensen heeft alleen resultaat wanneer je dat direct tegen die persoon zegt; namelijk dat die daar ongelukkig van wordt, maar niet zozeer dat die daadwerkelijk een ongeluk zal krijgen.
| 16:41 |
Daar heb je een punt.
| 16:43 |
Oh en mobiele telefoon heeft NIET iedereen. Maar dat ter zijde.
| 16:34 |
Daarom zei ik ook "hersenen". Onthoud het nummer de ouderwetse manier en verklein de kans dat je met politie en een pissige eigenaar te maken krijgt.
| 16:42 |
Geen camera's in parkeergarage?? Is dat zeker?????? (Dringt nu pas tot me door, dat feit...) Vraag het na... succes...
| 16:39 |
Nou, als er camera's hangen mogen die beelden alleen ingezien worden door de politie, die het onderzoek afgewezen hebben. Voor de rest worden die beelden binnen 24 uur gewist, dus het zou nu al te laat zijn. Dankzij de politie. Die het onderzoek dus afgewezen hebben.
| 17:08 |
Balen!! Vraag me af of je daarover geen klacht kunt indienen....?? Lijkt me toch mogelijk moeten zijn. Al zou men jou/jullie niet vertellen wie het betreft. Laat dan de politie tussenpersoon zijn (of werkt dat zo niet???)
| 17:42 |
Nah, ik ben zeker dat hier het verhaal eindigt. Dit is het resultaat van al die privacy wetten die alleen maar strenger zijn geworden. Die beschermen daders, geen slachtoffers.

Een beschadigde auto is niet bepaald een bankoverval, de politie gaat echt niet meer naar die aangifte kijken, laat staan een klacht behandelen. En zo'n parkeergarage kan er ook niks aan doen dat die onbehulpzame praktijken van hun wettelijk verplicht zijn.
| 18:04 |
En de dag zelf er naar gevraagd?
| 18:05 |
Aangifte werd meteen volgende dag gedaan, aangezien de deuk laat in de avond was gevonden, maar videobeelden mag alleen de politie krijgen, dus er zelf naar vragen blijft zinloos.
| 18:08 |
😳
| 18:12 |
Nogal, het rechtssysteem is aardig kreupel.
| 18:15 |
Is algemeen bekend :( #rechtiskrom
| 18:18 |
#rechtisslecht
#kromisstom
| 18:22 |
De politie wil dus niet helpen, die kan niet opgeroepen worden als tussenpersoon, want die hebben het onderzoek afgewezen. En het is omdat ze het hebben afgewezen dat die 24 uur nu voorbij is gegaan en er niks meer te onderzoeken valt.
| 18:05 |
😳
| 18:12 |
👍
| 01:51 |
aargh, helft van mijjn reactie niet geplaatst omdat ik 2 pijltjes er in gezett had.
Kwam op het volgende neer:

(refereert aan blog dat ik een tijd geleden plaatste)

Hier wil ik het bij laten.
| 16:08 |
De politie doet niets en het waarborggfonds heeft laten weten niets uit te keren omdat mijn dochter alleen woont. Maw wij kunnen weer opdraaien voor de schade die een ander ons heeft toegebracht!
| 16:14 |
Dat is behoorlijk knudde! (En belachelijk, kleine letters zeker... grrrr) Ik ken een brandweerman die gewond raakte tijdens uitwijken voor een of andere auto die niet aan de kant ging. Dader nooit gevonden. Echt shitzooi.

Idee. Oproep, (bijv. op Twitter?) of er getuigen zijn. Of dat diegene zich wellicht alsnog wil melden... #tisteproberen Datum, plek, tijdstip (ongeveer), schade, merk auto, kleur...
| 16:17 |
Overigens hoeven we het toch niet overal over eens te zijn??
| 15:39 |
Hier kan ik zo boos over worden, Ja ik ben ook al vaker aangereden met doorrijden. Of mijn favoriet, Door een pool met vals kenteken, vals paspoort en vals rijbewijs volgens de poolse verzekering. Soms pakken ze deze eikels maar dan alleen omdat er doden zijn gevallen, in alle andere gevallen is het oooh ja pech voor u, zoek het lekker uit.
Het is discriminerend om te zeggen dat dit allemaal hetzelfde soort volk is, nou dan krijg maar de tering. Dit is allemaal het zelfde volk, asociaal achterlijk egocentrisch volk. Ik zal de bevolkingsgroepen,sociale klassen,migratieachtergronden,soort auto,haar/petje maar achterwegen laten dat word hier nooit gewaardeerd. Maar het zijn stuk voor stuk personen die een goed pak rammel verdienen. Moet ik nog ff doorgaan of was dit ff voldoende?
| 20:19 |
Het is mij wel duidelijk. Ook ik heb dit meerdere keren mee gemaakt en het is het zelfde volk. Ze komen er mee weg dus aan het gedrag verandert niets. De instelling is ook: moet jij je er maar voor verzekeren of bij het waarborgfonds aankloppen en hopen dat je wat krijgt. En verder een legio aan redenen waarom iemand doorrijdt en dat is acceptabel? Blijkbaar wel zo lang het een ander overkomt en niet jou.. wie rijdt zonder verzekerd te zijn is sowieso strafbaar. Wellicht moet daar massaal op gecontroleerd worden. Zelfs al zou ik mijn verzekering niet betalen dan nog zou ik uit eigen zak een oplossing aanbieden. Ook al kon ik het niet in 1x betalen. Dat heet goed fatsoen en wie weet reageert zo'n eigenaar dan ook heel anders.
| 07:16 |
Wat een triest figuur 
| 19:54 |
Maar komt er wel mee weg en zal niet de enige zijn. De politie doet niets en het waarborggfonds heeft laten weten niets uit te keren omdat mijn dochter alleen woont. Maw wij kunnen weer opdraaien voor de schade die een ander ons heeft toegebracht!
| 16:14 |
Vervelend, balen. Hoe kom je op het idee om door te rijden?
Een aanrijding maakt een vreselijk geluid, je weet niet hoe snel je de auto uit moet om de schade te zien. Het blijft lullig, ook om de eigenaar op te zoeken. Ik hoop dat het mee valt met de kosten 
| 19:53 |
Ik hoop het ook en anders weet ik het even niet.
| 08:13 |
Wat een luis zeg!ik zeg heb je iets veroorzaakt meld het dan ook
| 19:48 |
Vreselijk. Eigenlijk ook misdadig. 
| 19:38 |
Dat vind ik ook
| 08:13 |
Da's niet netjes nee, ik kan me voorstellen dat je kwaad bent.
| 18:57 |
Het is natuurlijk niet netjes om door te rijden na een aanrijding, echter om iemand 13 ongelukken en rampspoed toe te wensen gaat me weer erg ver. Je weet immers niet wat de motivatie was om geen briefje op te plakken. Het kan zijn dat iemand net te horen heeft gekregen dat zijn vrouw aan het bevallen in het ziekenhuis was, dochter was aangereden, of dat iemand niet in de gaten heeft gehad dat hij/zij de auto heeft aangereden. Misschien kon de persoon de verzekering simpelweg niet betalen als hij (weer) schade had veroorzaakt. Je kent de andere kant van het verhaal niet. En je kan in Nederland bij een fonds je schade claimen door iemand die is doorgereden. Indien je een all risk verzekering hebt kan je hier ook je schade claimen.
| 18:45 |
Dus een fonds moet maar betalen omdat jij je autoverzekering niet kunt betalen, iemand aanrijdt en er vandoor gaat omdat jij moet bevallen? Zoals je kunt lezen hebben wij met 3 gezinnen het geld voor de auto bij elkaar gelegd en is het elk jaar raak! Bij ons is de koek op. Bij jou duidelijk niet. Zelfs als je geen geld zou hebben kun je het fatsoen hebben contact op te nemen. Wie weet zegt de eigenaar dan wel: laat maar zitten. Dat laat maar zitten doen wij net te vaak. En wij hebben al heel wat auto's daardoor total loss gehad. Dus ja ik wens dat wel toe, gewoon omdat ik dat wensen kan en mag! Gewoon omdat de zoveelste dader dit ook bij ons doet en daar niet wakker van ligt, zich ook niet afvraagt of wij het wel betalen kunnen! Bedankt voor je eerlijke reactie. Deze stel ik erg op prijs en is zeer verhelderend.
| 18:58 |
Wie 'net te horen heeft gekregen dat zijn vrouw moet bevallen' kan ook een taxi nemen!
Het plegen van een strafbaar feit,  (art. 7 WVW verlaten plaats verkeersongeval) zou minder erg zijn dan iemand iets ergs toewensen?
De wensen zijn geuit, maar niet ten uitvoer gebracht; er is zelfs geen sprake van 'aanzet tot...' : Kitty roept ons immers niet op om '13 ongelukken' etc. aan de onbekende dader te begaan.
Een typisch Nederlands fenomeen om 'verzachtende omstandigheden' voor de dader (kon de verzekering niet betalen!) te laten prevaleren boven de belangen van het slachtoffer. De wrange vruchten van dit gedachtengoed plukken jullie in NL steeds vaker (denk maar even aan Michael Panhuis).
| 15:35 |
De politie doet niets en het waarborggfonds heeft laten weten niets uit te keren omdat mijn dochter alleen woont. Maw wij kunnen weer opdraaien voor de schade die een ander ons heeft toegebracht!
| 16:15 |
Omdat jouw dochter alleen woont??? Wat heeft haar woonsituatie te maken met de schade aan haar auto?? Het moet toch niet gekker worden!
| 16:22 |
Het zal beslist een vd vele redenen zijn die gegeven worden. Gebrek aan getuigen??? Ik heb zo het vermoeden dat het fonds bij een Ferrari of electrische auto wel had uitgekeerd.
| 16:35 |
Getuigen hoeven toch geen huisgenoten te zijn? Als er getuigen waren van de aanrijding hadden die het kenteken toch wel opgeschreven? Dan was het geen 'onbekende dader'.
| 16:50 |
Zij woont alleen en kon als enige getuigen dat haar auto voor vertrek heel was...
| 16:57 |
😱😱😱
| 17:21 |
Daar kun je héél boos van worden!
| 18:11 |
En blijven, zeker omdat dit niet de eerste keer is.
| 18:27 |
Het ziet er lekker uit met die deuk en doorgetrokken kras, geloof er niks van dat de dader niets gemerkt heeft.
| 18:09 |
Er zal ook wel een bijbehorend geluid bij geweest zijn!
| 18:27 |
Schandalig als mensen dan doorrijden.
Gewoon schofterig gedrag.
Ik moet het niet zien grgrgrgr
| 18:07 |
Zij lijkt er patent op te hebben. We moeten steeds met 3 man/gezinnen geld bij elkaar leggen maar dat is niet elk jaar mogelijk. Daarbij lijkt het mij dat iedereen een wa heeft dus ik zie het probleem niet. Het is ook geen ferrari met super dure onderdelen. De auto is wel noodzaak ook al rijdt zij niet dagelijks. Dat het ook steeds gebeurt als hij geparkeerd staat vreet helemaal.
| 18:11 |
ja dat is heel rot inderdaad. Ongelooflijk dat het steeds haar weer overkomt. Hoeveel pech kun je hebben dan vraag je je af. 
| 10:46 |
Verschrikkelijk als mensen doorrijden en een ander met schade achterlaten.
Kleine troost, ze zou nog kunnen proberen om een vergoeding van het Waarborgfonds te krijgen, kleine pleister dat wel.
| 17:59 |
Zij heeft aangifte gedaan en nu dus afwachten en dinsdag naar garage.. het is elke auto raak
| 18:02 |
Je zou bijna denken dat het expres gebeurd. 😞
| 18:50 |
Bijna wel maar gezien dit in andere plaatsen is gebeurd denk ik dat heel wat meer mensen dit doen en overkomt.
| 18:52 |
Hopelijk komt er iets uit. Blijft verdrietig.
| 19:29 |
Wat naar wat jullie is overkomen en niet voor de eerste keer. Gekke vraag hoor maar zou je het kunnen geloven dat iemand het niet merkt? Ik ken iemand die dit is overkomen. Die heeft het totaal niet gemerkt. Een ander zag het wel en deed een melding bij de politie. Toen deze persoon hier op werd aangesproken schrok die heftig en voelde zich hier niet prettig onder. Deze persoon had eerder een keer een kleine aanrijding en heeft toen wel een briefje onder de ruitenwisser gedaan. Maar ik kan mij jou verhaal ook heel goed voorstellen. Ik hoop dat de dader alsnog gevonden wordt of zich alsnog meldt. Sterkte met alles.
| 17:58 |
Ik zoy het geloven als het een klein deukje was.. een grote auto kan een klein tikje geven en aan een kleine grote schade toebrengen. Maar dit is geen klein deukje en ook nog eens langs de hele zijkant geschampt. Dat merk je of je moet wel heel erg blind zijn en dan hoor je niet auto te rijden. De vorige keer was het hetzelfde. Een hele flinke schade. Dat heeft beslist een knal gegeven. Dat biemand iets ziet vind ik ook onbegrijpelijk.
| 18:06 |
Wat schandalig! Natuurlijk moet je altijd aangifte doen. Is er in NL niet een of ander waarborgfonds die in zulke situaties een tegemoetkoming aan de gedupeerde uitbetaalt?
| 17:57 |
Of dat fonds nog actief is weet ik niet. Bij de vorige auto hebben we niets gedaan nu wel aangifte. Het kan ook online. Dinsdag naar de garage (vervroegd apk) en dan horen/zien wat de verdere schade is. 
| 18:08 |
Veel sterkte!
| 18:28 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen