×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Over kou, regen, ziek zijn en feestvieren


Aan vrije schrijven doe ik tegenwoordig heel vaak. Meestal nog maar 5 minuten en in het engels. Hiervan is een voorbeeld mijn verhalen serie over de Krijger. In elk verhaal zit ook in trefwoord verwerkt.


Op dit moment heb ik niet zoveel energie, mijn lichaam is ongeveer gelijk aan het weer. Het ene moment lig ik dubbel van de pijn, het volgende moment val ik in slaap en daar tussendoor heb ik korte tussenpozen van een energie aanval. Deze gebruik ik niet meer om heel veel in huis te gaan doen, want inmiddels ben ik door schade en schande wijs geworden. Meer dan twee tot drie dingen per dag kan ik niet en.mijn kinderen interesseert het weinig.

De kou speelt mij parten en ik weet niet wat erger is kou of regen. Ik denk toch de kou, want hierdoor heb ik een groot aantal lichamelijke gebreken opgelopen zoals: blijvende oorpijn met name rechts, blijvende hoofdpijn met name rechts, pijn in de holte rond mijn oor, een bloedneus ook met name rechts en pijn in mijn keel ook met name rechts. Daarnaast kan ik nog nauwelijks lopen door de kou en zijn pijnstillers noodzakelijk om nog op te kunnen staan, te gaan zitten, te gaan liggen en überhaupt iets te kunnen doen.

Mijn sociale leven ligt dan ook op een heel laag pitje een enkele uitzondering daargelaten. Zo heel erg is dat niet zolang ik.kan lezen en schrijven.

Gsteren is het eindelijk gelukt om.Sinterklaas te vieren. Daarvoor moest ik wel eerst naar bed en toen kon ik nauwelijks slapen. Toen ik eindelijk sliep was het tijd om op te slaan en mijn arsenaal.aan pillen, oordruppels in te nemen en iets eetbaars in.elkaar te flansen.


Succes was het sinterklaasfeest in ieder geval wel, al was het wel even zoeken naar de surprises die wij in de zomervakantie al gemaakt hadden. Een voordeel was wel dat vrijwel iedereen vergeten was wat hij of zij gemaakt had. Dit maakte de verrassing weer groter. Iedereen kreeg wat hij/zij hebben wilde en zelfs wat meer.

Een "insect" in een glazen pot (er zaten zelfs gaatjes in het folie geprikt.

Oogje boogie uit spijkerstof als pyjamazak. Ken je die nog? Deze kan ook aan de achterkant van de autostoel hangen.

Ook een "gouwe ouwe"... Dexter (in plaats van Dr. Who)

Een liefhebber van spelletjes ben ik niet maar dit spel lijkt mij geweldig. Alleen de verpakking en kaarten zijn al het bekijken waard. Geweldige humor.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts