HvY: Positieve instelling maakt gelukkig

HvY: Positieve instelling maakt gelukkig


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Daar zit ik dan mijn tijd uit te zitten en pijn te lijden. 

Mijn nacht was goed ondanks dat ik vreselijke jeuk kreeg toen ik in bed ging liggen. Alleen mijn gezicht jeukte niet en deed niet zeer.

Ik prijste mijzelf gelukkig, al krabde ik mij suf en zat ik zonder reden onder de galbulten. Gelukkig viel ik in slaap.


Toen ik vanmorgen wakker werd voelde ik mij goed. Dit was accuut over toen ik rechtop ging zitten. Binnen 10 minuten had ik jeuk en pijn in mijn gezicht.


Zie ik bovenstaande foto, lees ik de optimistische uitspraken van dit meisje dan denk ik: wat heb ik te klagen en wat klagen wij mensen in het algemeen over onbelangrijke dingen.

Te lang haar, te kort haar, te sluik haar, te krullerig haar, we zijn te lang of te kort, te dik of te dun, onze oren te groot of onze neus ziet er niet uit, een puistje of litteken of huiduitslag, een moedervlek of sproeten...

Er is altijd wel iets te vinden dat niet ok is en ja er zijn 1001 tedenen waarom we gepest worden.


Blijf je zo kritisch tegenover jezelf of anderen, dan sta je je eigen (geluk) in de weg (bedenk ook dat wat jij aan jezelf ziet, een ander vaak niet ziet).

 En ja, hoe naar ook, ook pesten hoort bij het leven/de mens. 

Blijf je eeuwig hangen in de slachtofferrol dan zul je nooit tevreden, laat staan gelukkig zijn.

De weegschaal leeft

Ern weegschaal met een eigen wil

Weinig geld: Jeuk en pijn

Stenen tegen jeuk en pijn

Word lid en beloon de maker en jezelf!

#positief #ambras #geluk #yoors #AD.nl #Supatra #lanugoharen #guinnessbook #positief #pesten #wakeupkitty #nieuwsBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat heerlijk voor haar dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden. Heeft vast ook met haar positieve instelling te maken.
| 09:08 |
Beslist zij zal dit flink uitstralen
| 09:39 |
Vond die weerwolfmensen altijd boeiend. Voor de rest kan ik alleen zeggen dat pijn hebben toch ook wel anders is dan harig zijn. Dat laatste is erg extreem, maar ik neem aan dat ze geen scheurende pijn in haar gezicht heeft door die haren, dus het is geen "erger" probleem, gewoon een ander probleem. Daarnaast mogen mensen best mopperen over hun eigen kwalen. Betekend niet dat ze daarmee andermans kwalen minimaliseren.
| 19:56 |
Eens mopperen is ook wel weer iets anders dan je er door laten leven. Van haar vind ik het o.a. mooi dat ze niet roept dat ze gediscrimineerd wordt omdat ze uitgescholden wordt.
| 00:36 |
Wat een liefdes verhaal ik heb wel is van haar gehoord maar toen was ze wat jonger en hariger op tv over (bizarre aandoeningen) als iemand interesse heb van de show
| 20:05 |
Mooi he. Ik ben oprecht blij voor haar. Zo positief als zij is. Niet van: ik heb een rot jeugd gehad, ik ben gepest of ik word gediscrimineerd. En zo blij als ze is over in het Guinness book komen.. op tv heb ik haar nooit gezien. Al jaren geen asnsluiting.
| 17:06 |
wat een kanjer!!
| 18:56 |
Zeker weten
| 17:06 |
Helemaal waar dat een positieve instelling gelukkig maakt. Dat zie je aan jezelf: menigeen zou allang stapel-depressief zijn geworden van een combinatie van zware gezondheidsproblemen en een extreem laag inkomen. Petje af!
Het meisje op de foto is onherkenbaar veranderd zonder al dat haar.
| 16:52 |
Haar grote liefde kon daar duidelijk doorheen kijken. Een van de weinigen waarvoor het innerlijk wel degelijk telt! En zij zeurt en klaagt niet, ook niet dat ze wel voor apekop is uitgescholden. Geen last van lange tenen, gewoon opgewekt door het leven en veel vrienden. Andere bevolking, andere mentaliteit of?
| 18:09 |
Gewoon een sterke en positieve vrouw. Ze weet iig zeker dat die man echt van haar houdt en niet is gevallen op een mooi gezichtje.
| 18:24 |
Moet een heerlijk gevoel zijn
| 18:29 |
Ze heeft het verdiend na al die ellende.
| 18:31 |
Wow, bizar verhaal! Wel erg mooi :)
| 16:42 |
Vind ik ook, heb bewondering voor haar
| 18:10 |
Zoals je zegt, je eigen instelling bepaalt heel veel!
| 16:14 |
Grotendeels wel.. en de maatschappij
| 18:12 |
Fijn dat ze de liefde gevonden heeft. Wat zijn er toch een vervelende syndromen, het is echt een wonder als je gezond bent.
| 16:13 |
Er zijn ontelbaar veel syndromen en daar dan ook weer uitzonderingen op. Het lijkt er op dat gezond zijn inderdaad de uitzondering is.
| 18:11 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen