Q: Heb jij de griepprik gehaald?

Q: Heb jij de griepprik gehaald?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nee ik hou niet van prikken
| 21:07 |
ABSOLUUT NIET !!!! Ik ben er radicaal tegen!!
| 09:39 |
Ik krijg elk jaar een brief heb hem een keer gehaald en ben alleen maar ziek geweest dus nee ik begin er niet meer aan. We weten half niet eens wat ze in ons spuiten..
| 14:04 |
Eigenlijk raar.. waarom weten we dat niet? Bij elke pil/drankje zit een bijsluiter
| 14:49 |
Ja.. en toch zetten ze er niet alles op
| 15:19 |
ook al zit ik al jaren in de risicogroep. Ik doe het al jaren niet meer. Helpen doet het niet en het werkt zelfs tegen je gezondheid ! En dat vaccin .. entingen zijn slecht voor je alle zware metalen die je binnenkrijgt. Het is vooral een economisch belang !
| 09:34 |
Ja is het zeker.. ik blijf er ver van
| 12:06 |
knuff,
| 17:24 |
ik heb de griepprik ja verplicht zit in de risicogroep. Tis elk jaar hetzelfde volgens mij.
| 23:00 |
Nee niet gehaald . Ga ik ook niet nooit doen.
| 22:52 |
Nee ik doe niet aan griep prikken ik geloof er niet in. Überhaupt de inentingen ben ik wat van terug gekomen. En nee ik ben geen geitenwollensokken figuur, ik heb me wat ingelezen en conclusies getrokken.
| 22:36 |
Denk precies hetzelfde als wat je schrijft.
| 22:52 |
Ik denk ook wel steeds meer mensen, daarom hoor je af en toe in de media roepen dat er ergens de mazelen uitgebroken is, zodat mensen toch gaan inenten of zo. Vroeger kregen mensen gewoon de mazelen, in slechtere omstandigheden dan nu, en de meesten overleefden het gewoon.
| 03:32 |
Ik heb gewoon de mazelen gekregen, rest van het gezin ook. Mijn oudste heeft de mazelen prik gehad en jongens kregen de bof. Daarna kwam men met de bmr voor iedereen...
| 19:37 |
Nou ik ben er toevallig net een blog over aan het schrijven.. in het engels.. want ik moet nu gaan nadenken over oplossingen omdat ik in een land woon waar bepaalde prikken verplicht zijn voor schoolgaande kids. ze is bijna 2 maar wil me dus goed inlezen over wat de opties zijn. Ze heeft enkel de eerste 2 prikken als baby gehad en werd er hartstikke ziek van.. daarna geemigreerd en niets meer gegeven ..
| 10:06 |
Enten is wel verplicht ja en ze gaan ook met school voor dat gefoe. Ben je als ouder niet bij.
Als je een bewijs mee kunt geven dat je kind geënt is hoeft het niet (en dit is de oplossing)
| 11:15 |
maar dat kan ik niet overleggen
| 11:20 |
Zie pb
| 11:53 |
en dat doen ze gewoon met school? damn dus je bent er niet eens bij om.je kind te troosten bah dat zit.me al helemaal niet lekker :(
| 11:21 |
Nee en tandarts is ook met school maar die kijkt alleen
| 11:50 |
Nee die ga ik niet halen
| 21:47 |
Nee en ga m ook niet halen. Sinds griepprik vam de Mexicaanse griep ben ik superziek geworden en sindsdien allemaal rare en vage klachten gekregen. Nee, nooit meer
| 21:28 |
En wat zegt de arts hier van? Of moet je er mee leren leven?
| 11:16 |
Kon niet volgens mijn vorige huisarts want diw prikken zijn echt goed getest en veilig. Maar waarom hebben zoveel mensen erna dan precies dezelfde klachtem gekregen? Ik moet zeggen dat t afgelopen jaar eindelijk iets minder is.geworden. Je vind o line ook best veel terug over.de.mexicaanse griepvaccin dat t niet echt deugde

Heb het er niet over gehad met mijn huidige huisarts.
| 19:54 |
Volgens mij zijn de meningen verdeeld.. de overheid had er flink wat aangeschaft en er was heeel erg veel over..
| 23:26 |
Nee, niet gehaald, ook niet van plan.
| 20:14 |
Ben ik blij dat ik daar niet aan mee doe.
Van mijn werk uit krijg ik het ieder jaar weer een oproep voor. Rond de Kerst waren er een heleboel bewoners ziek. Ik heb nergens last van gehad.
| 20:12 |
Nee viel natuurlijk al niet onder de risicogroep in nl, maar heb jarenlang gezien hoe mijn opa braaf zijn prik ging halen en toch elk jaar ziek werd.. dus als kind had ik er eigenlijk al mijn bedenkingen over.. net als de andere vaccinaties...
| 20:12 |
Dat dus.
| 20:14 |
;)
| 20:40 |
Juist! helemaal mee eens
| 22:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen