Re: Dit is gemaakt van olifanten poep


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Met poep kun je alle kanten op en met mest ook. Als we van iets te veel hebben is het wel mest. Het meest voor de hand liggend is om er een mestkorrel van te maken. Minder voor de hand liggend is het product in het filmpje van Hans vermeld.

Positief dus het "Hart van Yoors" waard.

Kom ook eens kijken bij Yoo.rs. Hier worden niet alleen sprookjes geschreven (inloggen = gratis aanmelden).

#gerycledpapier #papier #meststoffen #mestoverschot #gatindemarkt #milieubewustBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja, ik wil!! Even uitvogelen waar het te koop is. Olifantenmest is ook heel goed voor de tuin: te koop in Blijdorp 😂
| 09:07 |
Oh ja? Misschien bij een wereldwinkel?
| 10:07 |
Ik ga snuffelen 
| 10:24 |
Wat goed bedacht zeg! 
| 08:54 |
Volgens mij kan papier uit van alles gemaskt worden ook oude kleding
| 10:07 |
Als de kleding van katoen is lijkt het mij ook te maken. 
| 10:40 |
Ik heb het eens gezien in een papiermuseum of ander gebeuren jaren terug. Misschien was het een schooluitje?
| 10:43 |
Oh oké. 
| 11:22 |
ik heb een foto albumpje wat van olifantenpoep gemaakt is. Staat voor sier ik heb er nog geen foto's in geplakt en misschien doe ik dat ook niet.
| 22:05 |
Dat is wel bijzonder. Wat olifantenfoto's? Ben wel benieuwd naar de structuur van het papier.
| 10:08 |
weet niet of dat op een foto overkomt zal het eens proberen. Foto's van olifanten tientallen hoor. Ik moet nog eea in plakken en misschien komen er dan olifanten foto's in maar ik wil wel het papier zichtbaar houden en ik ben bang dat een foto alles bedekt.
Ik moet nog eens snuffelen ik dacht dat ik buiten dat albumpje nog iets had.
| 22:26 |
ja dat had ik dus maar het is een map waar je iets in kan doen portfolio map. Als het een los stukje was had ik het opgestuurd naar je maar dit wil ik graag zelf houden. Ik heb er wel een foto van gemaakt. Ik heb jou niet op fb kan ik die foto ergens heen sturen??
| 22:14 |
Zou leuk zijn de foto te zien wakeupkitty@gmail.com
| 10:31 |
ik heb ze verstuurd.
| 22:05 |
Ik zag het. Wat ontzettend mooi. Zeker niets in plakken!
| 23:40 |
😊🐘
| 23:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen