Re: Keuzes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zojuist liep ik tegen onderstaand bericht aan.


"Het leven zit vol moeilijke keuzes", zei Ursula de waterheks tegen de kleine zeemeermin in de animatie van Walt Disney.

Ursula is mijn favoriete figuur samen met haar schattige huisdieren .  Zij is eerlijk over wat zij biedt en onder welke voorwaarden. Bij Disney worden oneerlijke mensen die contractbreuk plegen in doorsnee beloond, het is maar dat je het weet. Je keuzes zijn dus niet voor eeuwig.

Heerlijk lied: Al die kommer en kwel!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je kan op je keuze terugkomen, maar dat heeft dan ook wel gevolgen (meestal toch, denk ik).
| 09:43 |
Je kunt toch ook een andere keuze maken? Er valt genoeg te kiezen.
| 11:26 |
soms heb je nu eenmaal geen keuze.
| 11:46 |
Dat is waar ... vooral als het om mijzelf gaat dan is het kiezen uit 2 kwaden of de rit uitzingen 
| 12:06 |
Keuzes maken is ook lastig. Achteraf weet je pas of het de juiste of niet was. De kleine zeemeermin heb ik meermalen gehoord in het vliegtuig, maar geen woord van onthouden. Ik gebruikte het om me te focussen tegen mijn vliegangst. De laatste keer heeft het niet geholpen, helaas. 
| 08:58 |
Wat naar dat de afleiding niet hielp. Aan geluid heb je denk ik meer dan aan beeld. Vlieg je nu niet meer?
| 11:27 |
Wij vliegen sindsdien niet meer en dat is 12 jaar. 
| 11:28 |
Voor jou een goede keuze en wie weet kies je ooit iets anders. 
| 11:31 |
Nadat we besloten hadden om niet meer te vliegen, kwam Bas de mopshond in ons leven. Zodra hij er niet meer is, gaan we ons leven anders inrichten. Wie weet, ga ik het vliegen weer proberen. Alhoewel ik het vreselijk vind zoals je tegenwoordig in een vliegtuig wordt gepropt. Ik zou zelf graag iets meer ruimte willen. Het lijkt tegenwoordig wel veevervoer. 
| 12:00 |
Volgens mij staan er 3 rijen op de plaats van 2. Bij nooduitgangen en vooraan is volgens mij meer ruimte. 
| 12:05 |
Klopt. Belachelijk gewoon.
Alleen vooraan mogen alleen mensen die in een rolstoel zitten. Ik loop zo nu en dan met een stok, da's niet gehandicapt genoeg. 
| 12:43 |
Volgens mij mag iedereen maar extra betalen voor meer beenruimte. 
| 13:03 |
Klopt. Als we met de bus gaan heb je meer beenruimte. De reis duurt langer dat dan weer wel. Maar ach, het is wel relaxter. 
| 13:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen