Re: Yoors mail


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze blog ga ik even delen. Waarom? Omdat ik mij opgegeven heb. Snail mail is het moderne woord, maar het is gewoon brievenbus post. Voor mij niet ouderwets, maar gewoon. Ik heb nog steeds penvrienden (gevangenen) en we schrijven met de hand. Zo ligt er af en toe nog wat (leuks) in de brievenbus.

Wie weet wil jij ook mee doen?

Ik nodig jou uit om bij Yoo.rs te komen. Het kost niets.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lang geleden schreef ik luchtpostbrieven naar mijn ouders. Dat was toen wij in NL studeerden: 1968-1972.
Toen mijn dochter voor studie naar NL vertrok (1989) hebben wij direct 2 faxen gekocht: 1 voor haar 1 voor ons: lang leve de e-mail.
Corresponderen met gevangenen: mooi dat jij dat doet, maar niets voor mij.
| 14:00 |
Luchtpostbrieven heb ik ook nog geschreven. Nu maakt het niet meer uit. Er is zelfs geen verschil in portokosten tussen Europa en de rest vd wereld meer. Een fax had ik ook. Mooie uitvinding.
| 07:05 |
Prachtige uitvinding idd, zijn opvolger de e-mail is nog mooier!
Van die portokosten wist ik niet; belangrijke documenten die origineel moeten worden ingediend (en niet als gescand doc.) versturen we per fedex. Gaat sneller en de kans op zoekraken is veel kleiner (maar niet geheel uitgesloten)
| 14:52 |
Het had wel wat zo'n beschreven vel er uit... e-mail scheelt wel papier en is ook wel eens lang (onder)weg.
Mooie uitvindingen zijn het wel.
| 10:46 |
Ik ga hier niet aan beginnen. Niets voor mij. 
| 09:08 |
Een a-4tje waarop 1 van je recepten gekrabbeld en het boodschappenlijstje.. ruikend naar een heerlijk gerecht en klaar. Zonder gekheid, als het niets voor je is zeker niet doen. Het wordt een soort papieren uitgave van Yoors Divers denk ik
| 09:16 |
Na verloop van tijd komt de klad erin. 
| 09:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen