×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
MyLife: Rustig speelhol


Soms zit ik gewoon hier. Het was bedoeld als speelhol in onze kleine woning. Bij mijn #oma zat ik er al graag (en op de grote, donkere zolder) namelijk in de #kelder. Zij had er met name weckpotten staan. Heel veel weckpotten. 

Er was ook een opening die uitkeek op een rooster dat lag voor een van de ingangen aan de achterkant van de woning. Hier is een klein raampje. Als ik dat openzet is er ook een "verbinding" met een rooster naast de voordeur.

Ik speel hier overigens niet, maar zit tussen, o.a. spullen uit het "verleden", gewoon lekker op de grond (met uitzondering dan van die ene keer dat ik van de trap afviel).

Het is er vooral lekker #rustig, niemand komt mij daar storen.

Oma

In de kelder van dit huis was ik graag én op zolder. Dat kleine raampje boven was vd dienstbode kamer.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts