Samen: Jarig

Samen: Jarig


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Als ik later groot ben, wil ik nooit meer jarig zijn. 

Jarig is een heel naar feest, zelden écht heel fijn. 

Het bezoek komt vaak met tegenzin, gewoon omdat het moet, 

Brengt het cadeau dat ik niet wil, ook dat doet mij niet goed. 


Als ik later groot ben wil ik nooit meer jarig zijn, 

Bedienen op mijn verjaardag ervaar ik níet als fijn. 

Het bezoek dat zit wel lekker of ik moet hen zelfs af! 

Dat is toch van de gekke, zo is jarig zijn een straf! 


Als ik later groot ben, ga ik dus écht nooit meer jarig zijn. 

Ik blijf mooi in mijn bed, daar lig ik wel zo fijn. 

Of ik boek een vlucht naar Timboektoe toe, 

Dat is veel minder stressvol en gedoe. 


Als ik later groot ben, hoef ik nooit meer jarig te zijn. 

Ik vier gewoon ONjaardag, als het uitkomt da's pas fijn. 

Ik schrijf mijn eigen sprookje, slaapmuts of blijspel,

Samen of alleen, want creatief dat ben ik wel. 


Dus... als ik later groot ben, ben ik niet jarig meer. 

Want jarig geeft een rotgevoel, ieder jaar steeds weer. 

Nieuwsgierig wat er zoal bij Yoo.rs gebeurt? Meld je dan nu aan. Het lidmaatschap is gratis.

#jarig #verjaardag #verjaardagsverdriet #wakeupkitty #goedidee #onjaardag



Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het zet tot denken. Een prettige onjaardag voor... (iedereen?)
| 06:52 |
en.....heb je het in praktijk gebracht??
| 00:09 |
Ik wel ik doe dat al jaren.... augustus vieren wij onjaardag... dit was nav 'Klein' zijn verjaardag 
| 01:26 |
en ik lees nu dat ik hem niet had mogen feliciteren. oeps!!
| 13:56 |
Ach achteraf doet het wellucht goed
| 20:14 |
ik ga daar maar vanuit.
| 23:28 |
Feliciteren mag hoor Marijke ;-) maar het is vaak ook een verdrietige dag voor mij. Maar het is altijd fijn als er iemand aan je denkt. Kitty kan er al heel wat beter mee omgaan dan ik, met je eigen verjaardag dus.
| 00:12 |
ja en helaas weet je dat dan niet hé. Maar ik denk zeker aan je hoor.
Zelf vier ik mijn verjaardag niet meer voor de familie maar alleen met kinderen en kleinkinderen. Ik ben 2e kerstdag jaren en toen er kleinkinderen kwamen heb ik mijn verjaardag afgeschaft. Eerst op een andere dag voor de fam maar dan kon die niet dan die ik bleef aan het vieren en was er ineens klaar mee.
| 00:34 |
Ja, snap ik hoor. En dank je wel, lief! Je hebt groot gelijk hoor! Je moet doen waar je jezelf het beste bij voelt. 😊
| 02:11 |
zo is dat. En nu komt er inmiddels al aanhang van de kleinkinderen mee. En omdat het kerst is komen ze bijna de hele dag want dan doe je toch iets extra's. Helemaal leuk zo!!
| 16:27 |
Geweldig toch? 👍😊
| 01:16 |
yep!!
| 19:21 |
Een feestje vieren als niemand kan of wil voelt ook niet lekker. Gewoon je eigen feestje maken voor jezelf.
| 11:19 |
De enige die er moeite mee had was mijn mams maar zij was er wel altijd bij hoor. Tot het laatste toe was ze overal bij.
| 16:29 |
Leuk dat zij er wel altijd was. Vroeger was het bij ons ook normaal. Ook als familieleden elkaar normaal niet spraken of echt mochten. Een verjaardag was wel bijzonder en je ging. Wat dat betreft is de maatschappij/instelling wel veranderd. We hebben wel wat beters te doen ...
| 10:19 |
moet zeggen dat in mijn fam. ,dan heb ik het over broers en zussen want ooms en tantes zijn al afgevallen toen ik getrouwd was en ouders leven inmiddels niet meer, nog wel bij elkaar op verjaardag komen. Fred zijn verjaardag vieren we wel.  
| 16:39 |
Ja een verjaardag brengt zeker bepaalde verwachtingen en "verplichtingen" soms met zich mee. Soms wil ik er ook wel eens onderuit maar dan zegt mijn moeder, je leeft en je mag dankbaar zijn dat je er mag zijn..en dat je het kan vieren. Ach ja... ik laat het in mijn geval gewoon wat geworden, als is het wel eens met tegenzin. Maar als ik zie dat ze wel hun best voor mij doen en van me houden en graag willen komen dan ben ik daar ook wel geraakt weer door.. Wens je wel een fijne dag toe waar je genieten op je eigen manier!❤️🌹🌹🌹
| 21:07 |
Ik denk dat het de verwachtingen zijn, ook van anderen tov het feestje dat jij moet geven dat nekt. Vieren moet je als je daarvoor in de stemming bent niet omdat het een plicht is of omdat jij nog leeft en een ander niet. Verder vind ik dat de jarige dit ook op mag laten zijn of zo vieren waarbij hij/zij zich goed voelt. Ook als dit betekent zonder bezoek of liever een reisje naar... Het was niet mijn verjaardag maar die van 'Klein'
| 23:25 |
Ja dat klopt. Een ieder mens moet dat kunnen doen zoals hij of zij dat graag wil. Het was de verjaardag van 'Klein' dus.. dat had ik even niet begrepen. 😉
| 12:01 |
Als ik jarig ben dan hou ik het geheim LOL
| 20:15 |
Ik zou zeggen: een fijne onjaardag toegewenst!❤️
| 17:06 |
Zo is dat. Een onjaardag is een aardige dag!
| 17:46 |
We maken het beste ervan, Kitty. Met up's en down's... 😉
Maar ik herken veel in wat je schrijft.
| 14:15 |
Als ik je niet mag feliciteren, wens ik je iig een fijne dag, samen met je vriend en je moeder (en nog een paar bevriende familieleden, lees ik verderop). Ik wens je ook in je volgend levensjaar alle denkbaar geluk toe.❤️
| 17:05 |
Jawel hoor Soberana, dat mag zeker wel! Mmm, misschien heb ik dat dan niet goed gecommuniceerd naar Kitty of... In elk geval, ik haat het feit 'verjaardag' maar het doet me goed als mensen me feliciteren. Dank je wel! ❤️
| 00:15 |
Daarom gaan we het anders doen... jij naar Timboektoe toe en ik ziek je bezoek wel even op LOL
| 17:45 |
Hahaha! 😂
| 00:10 |
Leuk geschreven. Ik was serieus van plan om Klein vandaag via whatsapp te feliciteren... nu durf ik niet meer...
| 11:26 |
Mag best Ingrid hoor. Het is nu eenmaal weer zover en ik probeer er het beste van te maken met vriend en m'n moeder en nog een paar familieleden die tevens goede vrienden zijn. 😁
| 14:13 |
Ah super lieverd!!
| 15:02 |
😉❤️
| 00:07 |
Diaantje is jarig.
| 00:12 |
Lekker wel doen, heb ik ook gedaan LOL
| 17:54 |
Inmiddels al gedaan ;)
| 18:01 |
onjaardag! Geweldig! Ik vind het ook helemaal niks, zo'n verjaardag... 
| 10:08 |
Doen wij al een paar jaar, ooit een taart vd gekke hoedemaker gemaakt.. tafel met eten/drinken en labels eet mij/drink mij en iedereen was niet jarig. Werkte uitstekend, dit jaar weer.
| 10:13 |
Dan ook niet gefeliciteerd. 
| 09:56 |
Je mag 'Klein' niet feliciteren  LOL
| 10:12 |
Doe ik ook niet. 
| 11:04 |
Super :)
| 17:46 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen