×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
camera_alt
Afbeelding toevoegen

Stories: Top10 vervolg verhalen


Een mens schrijft wat af. Wat ik leuk of goed vind, hoeft een ander niet goed te vinden. Ik vroeg mij af welke posts van mij ik nu eigenlijk zelf het lezen waard vind. Wanneer ik een verhaal teruglees dan ben ik vaak nog verrast. Ik ben een #mobieleblogger. De #Top 10 loopt tot en met 31 december 2018.

Top 10 vervolgverhalen (er is minstens 1 vervolg geschreven door mij of een ander Yoorslid).

 1. Buurman en buurman.
2. Kaka.
3. Het Aardmonster.
4. Pad gaat logeren.*
5. Oppassen: Het huis van de buren.
6. Till Uilenspiegel
7. De avonturen van Kees.*
8. Dasty's dikke dampen.*
9. Het lelijke eendje.*
10. Reynaert de vos

(waar een * bij staat hebben andere Yoorsleden mee geschreven)
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts