×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wakeupkitty's laatste mededeling: De kerstboom staat (15-12-2018)

Wakeupkitty's laatste mededeling: De kerstboom staat (15-12-2018)


20:46 uur

Ik moest er wat meubels voor verslepen, maar de kerstboom staat.  Weer op een andere plek dan vorig jaar. De lichtjes doen het (op een paar na) nog. 

Ik bedacht mij net dat ik altijd nog 5 dagen vroeger ben dan normaal gesproken. We doen het fijn zonder piek en zonder engeltjes (die engeltjes blijven in de zak). Ik twijfelde even of ik ze niet gewoon zou weggooien, gebruiken ga ik ze toch niet.

Wat hangt er in de boom?

Verlichting, rode strikjes, strofiguurtjes (sterren groot en klein, dennenappel, ? en hartjes) en een paar zuurstokjes die ik alvast niet ga eten. Dat lijkt mij wel genoeg, ik hou het graag rustig en wat ons betreft siert de eenvoud. Wierook stokje aan, de kinderen een adventskalender en that's it.

De komende dagen zal ik nog wel wat takjes bijbuigen, de boom is al jaren nep dus dan kan het.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties