Q: Welke pil kies jij?

Q: Welke pil kies jij?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn dochter twijfelt tussen 2 en pakt even de rekenmachine om te zien hoeveel zij per jaar kan incasseren. "Ik heb geen vrienden, zegt zij, dus dat bedrag is ook voor mij".


Mijn zoon twijfelt ook tussen 2 pillen namelijk de roze en oranje.


Terug in de tijd ziet niemand bij ons zitten.


Welke pil zou jij kiezen en waarom?

Word lid en beloon de maker en jezelf!

#kiezen #gezondheid #geld #geluk #vroeger #onzichtbaar #magisch #wens #idee #tijdreizen #wensen #Yoors @wakeupkittyBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik twijfel tussen rood en roze...
| 13:58 |
De oranje pil zou ik kiezen..
| 17:22 |
Ja daar ga ik ook voor
| 17:46 |
Oranje of roze. Ze zeggen dat geld niet gelukkig maakt, maar met zo'n bedragen kom je natuurlijk al een heel eind ;)
| 12:26 |
Het is een heel aardig bedrag en geld maakt zeker gelukkig
| 12:27 |
Toch maar voor de roze dan :)
| 13:00 |
Hij is je van harte gegund.. en geluk natuurlijk
| 14:59 |
Het gaat tussen roze, groen en oranje.
| 11:01 |
Uhmm alle 3 dan maar?
| 11:55 |
Volgens mij heb ik een groot deel van die oranje pil al op.
Die groene zou ik wel willen: niet om zelf in te nemen, maar om hem te verdelen onder een paar andere mensen.
Die roze idem dito, hoewel ik daar wel een deel van voor mezelf zou houden.
Aan die blauwe heb ik niets, ik hoef niet onzichtbaar te zijn.
Rode pil: wat zou ik daarmee moeten? Ik kan terugkijken op een gelukkige jeugd, maar ik hoef niet zo nodig op herhaling.
| 18:57 |
Die oranje pil maakt die roze en groene pil ongedaan. Nooit ziek worden en geld verdienen lijkt me onderdeel te zijn van "geluk hebben", dus de echte opties betreffen terug in de tijd gaan, onzichtbaar worden, en geluk hebben. Terug in de tijd gaan vind ik altijd een aantrekkelijk concept, omdat ik graag dingen anders wil doen of voorkomen, maar het idee dat ik daarmee toekomstig hard werk uitwis maakt het wat moeilijker. Aan sommige animaties en tekeningen heb ik zo hard gewerkt, dat doe ik niet graag opnieuw.
Onzichtbaar worden vind ik een doelloze gave. Wat moet ik daarmee doen. Naar naakte mensen kijken, een winkel beroven? Ik ga voor het eeuwige geluk, dat is iets dat zich aan jouw persoonlijke wensen aanpast.
| 16:38 |
Een oranje pil voor jou, die neem ik ook :)
| 19:06 |
Ik ga voor de oranje pil, of heb ik die al genomen? :)
| 16:07 |
Dan krijg je een oranje pil in reserve
| 19:06 |
Wow deze is best lastig haha!
Dan ga ik toch voor gezondheid, want dat is o zo belangrijk!
Gezond maakt gelukkig
Geld maakt niet gelukkig, maar het leven wel makkelijker
Onzichtbaar ben ik al lang genoeg geweest
Terug reizen in de tijd kan mooi zijn, want dan kan je keuzes herkiezen, hoewel de keuzes die je maakt in je leven je wel vormen tot wie je bent.
| 13:50 |
Mooie opmerking over dat onzichtbaar zijn... herken dat maar vind het wel fijn. Geen oranje (geluks)pil?
| 19:08 |
Dan wordt het voor mij de rode pil dan kan ik die 2 fouten uit mijn verleden weghalen . dan hoef ik geen groene omdat ik dan niet meer zo veel ladt heb van het verleden wat betekend dat de toekomst weer goed is en geld intereseerd mij niet en was ik nu niet gescheiden en mocht al onze kinderen en kleinkinderen weer zien . dat is voor mij het meest belangrijke
| 13:05 |
Zou je de "fouten" ook weghalen.. dan moet je de wetenschap van nu hebben. Met of zonder pil ik hoop dat het hoe dan ook op een manier goed komt voor je. Lieve groeten
| 13:43 |
Tot nog tot ziet het er slecht uit
| 13:59 |
Ga door met je leven en wees positief.. het is zoals het is, er zijn digen die tijd nodig hebben.
| 19:10 |
Ik ga zeker door met het leven
| 19:11 |
Ik kies de oranje. Dan met de lotto spelen en elke keer winnen haha
| 12:43 |
Ik ook.. met geluk heb ik ook geld, gezondheid en kan ik onzichtbaar zijn :)
| 12:53 |
Zo werkt het niet helemaal denk ik, gezondheid kun je voor een deel 'kopen', er zijn ook nog vele factoren die meespelen bij gezondheid die niet te koop zijn. Denk aan ongeneeslijke ziektes zoals vele soorten kanker. Mijn vader was volkomen gelukkig, mijn moeder ook, toch werden ze allebei ongeneeslijk ziek en konden ze hun gezondheid niet kopen ... Nu zijn ze er niet meer.
| 13:34 |
Toch ben ik liever gelukkig.. gezondheid hangt voor mij samen met geluk
| 13:39 |
Hele lastige keuze maar ik denk toch echt dat je met de groene het meest bereikt hebt ... ook qua 'rijkdom'.
| 12:18 |
Idd moeilijk hé.. gezond in een doos onder een brug lijkt mij niets. Ik ga maar voor geluk. Daarmee moet toch alles te bereiken zijn...
| 12:54 |
Ik weet het niet, want dan rijst bij mij de vraag weer omhoog "Wat is Geluk?". Maar een hele moeilijke vraag is het wel ...
| 13:32 |
Idd.. dat is een i teressante vraag... geluk is dat het meevalt/de meevaller?
| 13:40 |
Geluk is voor mij niet alleen maar de meevaller, geluk is voor mij ook die bloem die ineens doorkomt, de eerste groene blaadjes aan de bomen na een lange koude sombere winter, de eerste keer buiten zitten in het zonnetje na die winter. Een onvoorwaardelijke knuffel van mijn hond die er altijd voor mij staat, mijn partner die me vasthoudt en gewoon het samen zijn met hem. Zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen, geluk is voor mij niet echt iets tastbaars ... het hoeft niet groots te zijn. Er zijn zoveel kleine geluksmomentjes, en als je die maar genoeg kunt ervaren spreek je denk ik van het 'grote geluk'. Al zal dat voor iedereen ook weer verschillend zijn ... er is denk ik geen echte definitie van 'Geluk'. Wat ik wel weet is dat je niet rijk hoeft te zijn in geld om wel gelukkig te kunnen zijn. Wat ik ook weet is dat je wel gezond moet zijn om het geluk te kunnen herkennen en voelen.
| 13:49 |
Dus met geluk ben je gezond want als ik niet gezond ben, ben ik zeker niet gelukkig.. hoewel geen pijn mij wel gelukkig maskt zelfs als ik verder niet gezond ben. Geluk is een gevoel
| 20:24 |
Geluk is voor iedereen verschillend denk ik ... dat is wat ik probeerde te zeggen.
| 20:38 |
Ik denk dat je met de groene pil al heel wat hebt...
| 12:16 |
hmm lastg deze
| 12:07 |
En?
| 12:54 |
Ik ga ook voor oranje denk ik want daarmee kun je ook geld realiseren, en met geld kun je weer bepaalde kwaaltjes goed bestrijden als je gezondheid te wensen laat. Helaas niet alles natuurlijk, maar geluk tjah dat omvat ook weer herenigd zijn met mijn oudste kids.. dus de oranje
| 13:04 |
Een mooie gedachte zit daar achter. Ik hoop dat het zsm uit komt ook zonder pil!
| 13:45 |
Ja liefst zonder pil lol.. not to fond of sponsering "big pharma " thanks!
| 15:32 |
De groene pil, twijfel ook over de oranje, maar als ik gezond zou zijn kwam ik al een heel eind :)
| 11:58 |
Ik twijfelde ook... groen is mijn lievelingskleur maar ik ga voor geluk. De oranje pil dus.
| 12:55 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen