×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Lef in je donder...

Lef in je donder...


Ken je dat? Zoveel dromen en wensen, genoeg inspiratie maar waar moet je beginnen?

Soms doe je dingen waarvan je nooit zou vermoeden dat dat binnen je mogelijkheden zou kunnen liggen. Ik ben van het niet geschoten altijd mis en als ik me ergens voor inzet dan zal ik ook bewijzen dat ik het wel even kan gaan doen. Een flinke portie lef in mijn donder. Sommige dingen doe ik met succes en in een enkel geval moet ik toegeven dat alleen mijn passie en doorzettingsvermogen toch net niet toereikend zijn om datgene te kunnen bereiken wat ik voor ogen had.

Toch blijf ik iedere keer weer op zoek naar nieuwe uitdagingen, want ondanks dat mijn lichaam vaak veel minder kan dan ik gewend was blijft mijn hoofd volgepropt zitten met ideeën en dat stukje lef krijg ik ook niet koppie onder. Want waar een wil is is een weg toch? Het ene idee blijkt makkelijker uitvoerbaar dan de andere maar ach, we proberen het gewoon en zien wel waar het schip strand.

Zoals het project wat ik sinds kort weer ben gestart. In navolging tot de succesvolle inzamelingsactie voor nieuw buitenmeubilair voor de woongroepen van VISIO van vorig jaar bleek dat de bewonertjes en logees zelf ook nog veel meer wensen op hun lijstjes hadden staan. Wensen waar helaas geen potjes voor beschikbaar zijn en we dus afhankelijk zijn van giften en donaties om deze waar te kunnen maken. En dus trek ik maar weer mijn lef-schoenen aan om de droom van deze kindjes waar te kunnen gaan maken.

Een nieuwe inzamelingsactie met zo veel mogelijk aandacht voor het goede doel. In dit geval dus opnieuw de woon- en logeergroepen van Wessel. Ik probeer een samenwerkingsproject met de Campus in de buurt op te zetten voor een benefietdiner, de locale en sociale media worden ingeschakeld en opnieuw gaat het balletjes steeds weer iets sneller rollen. Van de ene reactie volgt de volgende en zo zijn we alweer wat stapjes verder dan ik voor mogelijk had gehouden.

Hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd de kinderen onder andere verrassen met een nieuwe (spel)computer, een karaokeset en kunnen we wat aanpassingen doen in de snoezelruimte. En mocht er heel misschien nog wat over blijven wellicht nog zintuigprikkelend buitenspeelgoed. Ik kan nu in ieder geval al niet wachten om al die blije gezichtjes te zien dus die lef-schoenen blijven nog wel eventjes aan...


De Kniezebietertjes

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Encaustichris
Heel goed bezig! Ik sla de link op voor straks
20-02-2018 09:36
20-02-2018 09:36 • 1 reactie • Reageer
Welkom bij De Kniezebietertjes
Wat leuk, dank je! Ik hou iedereen hier op de hoogte van de ontwikkelingen..
22-02-2018 07:53
22-02-2018 07:53 • Reageer