Wooninspiratie; Schoenenrek Upcyclen

Wooninspiratie; Schoenenrek Upcyclen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Upcyclen, eigenlijk recyclen maar dan in een ander jasje. Je maakt van iets wat je al hebt eigenlijk iets anders. Zo had had ik een schoenen rekje nodig bij de achterdeur, want al die rondslingerende schoenen vind ik echt een crime. Omdat de meeste kastjes of kistjes net te breed waren moest ik maar op zoek naar een andere oplossing. Dus maar even blijven zoeken of ik bij de kringloop misschien iets tegen zou komen. Tot ik opeens het idee kreeg om de twee oude fruitkistjes die ik nog had staan op elkaar te stapelen. Zo kreeg ik precies de ruimte die ik nodig had opgevuld en kon ik ook de rondslingerende schoenentroep een plekje geven! Twee vliegen in een klap…


De KniezebietertjesBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel leuk gedaan!
| 18:31 |
En nog heel handig bovendien!
| 19:39 |
Leuk en gedeeld op DIY bloggers.
| 18:04 |
Leuk! Dank je wel...
| 18:09 |
Ideaal gewoon! Vind die kistjes wel wat tofs hebben.
| 17:25 |
Ik ook, een beetje vintage...en ik had ze toch nog staan! Dus goedkope oplossing..
| 18:03 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen