Goed nieuws!

Goed nieuws!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Op 41-jarige leeftijd weet ik eindelijk wat ik later wil worden. Dat later is wat laat maar kom ... de puzzel is compleet. Oh ik laat een job van 17,5 jaar los. Het maakte me kapot. Een gouden kooi. Tralies lieten lucht door maar toch versmachtte ik. Iedere dag ging ik een beetje dood. Vaarwel! Welkom vrijheid! Welkom freelance!


Geïnteresseerd in het verhaal? 

Let me know! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben benieuwd. Als freelancer moet je vaak hard werken...
| 19:22 |
Ja als freelancer hard werken is anders dan hard werken voor een organisatie. Ik heb net een nieuwe blog geschreven. Lees en laat maar weten wat je van mijn heel beknopt verhaal vindt. Bedankt!
| 08:18 |
ja, klopt.
ik ben ooit zelfstandig geweest. nog nooit zo'n strenge en veeleisende baas gehad :-)!
| 09:05 |
Ja ik geloof je! :-)
| 18:56 |
Ben ook benieuwd naar je verhaal
| 14:00 |
Komt er binnenkort aan. Thanks!
| 19:08 |
benieuwd, heel veel succes!
| 22:38 |
OK bedankt voor je interesse! Fijne dag!
| 08:41 |
Graag gedaan, jij ook een fijne dag verder.
| 11:20 |
Ontzettend geïnteresseerd! Ik ben nog maar 18 maar ik kan me zo voorstellen dat als je na lang zoeken weet wat je wil dat er eindelijk een last van je afvalt!
| 20:46 |
Dag Anna,
Wow, 18 jaar! Meisje, zorg dat je jezelf goed leert kennen. Ik had het te druk met anderen te plezieren waardoor ik mezelf niet zag. Bedankt voor je interesse! De komende dagen mag je mijn verhaal verwachten!
Take care! X
| 20:57 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen