Mediums en paragnosten

Mediums en paragnosten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zijn mediums en paragnosten echt of is het oplichting? Is hetgeen wat ze doen eng? Ik heb een interview afgenomen met een medium over haar gave en om duidelijk te krijgen wat je kunt verwachten tijdens een reading of consult. Alles wat je wilt weten over mediums en paragnostenBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Er zijn redelijk wat mensen die het doen voor geld, helaas.
Zelf ben ik ook paranormaal maar doe het niet voor geld, maar om mensen te helpen en onbeantwoorde vragen te beantwoorden.
Heb me er een tijd voor afgesloten door het overlijden van mijn oma omdat het mij iets te dichtbij kwam, nu weer er voor open gesteld en steeds verder aan het ontwikkelen erin. :)
| 12:48 |
De kunst is om het kaf van het koren te scheiden. Edgar Cayce bijvoorbeeld was echt en geen oplichter. Daarnaast heb je uiteraard talloze zelf bestempelde 'paragnosten' die alleen vooruit kunnen zie hoe ze goedgelovige klanten het geld uit de zakken kunnen kloppen.
| 05:46 |
Ik vind het heel dubbel..
ik zelf geloof wel dat er paragnosten zijn die goed zijn maar merendeels echt oplichters
| 01:54 |
Tja, ik geloof wel dat er meer is dan we kunnen zien.
| 20:06 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen