×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Relax en meer.... de kracht van magneten

Relax en meer.... de kracht van magnetenHet relaxmasker en ook andere magneetproducten vind ik persoonlijk en als professional (spiritueel-coach, healer, voedingsadviseur, medium) geweldig en onmisbaar! Zeker ook wil ik mijn collega praktijkhouders uitnodigen de kracht van magneten te ontdekken.

De maand maart stond in het teken van het ervaren van het RELAX-masker. Een masker met 7 magneetjes. Dit masker is bedoeld om te ontspannen. Gewoon even rustig zitten of liggen en ontspannen…. met het masker op je voorhoofd en over je ogen…. SUCCES VERZEKERD!

Daarnaast heb ik -wederom- ontdekt dat dit masker, evenals andere magneetproducten, goed is voor de bewuste mens die op zoek is naar zichzelf! Daarover kun je zo meer lezen…De start…..

Ik was begonnen met ‘even lekker liggen’ met het masker op. Ik merkte al snel een diepe ontspanning…. Al mijn gedachten werden langzaam uitgeschakeld… en ik zakte weg…. HEERLIJK! Echt een moment voor jezelf en daarmee een aanrader voor elk mens.

Het masker bevat 7 magneten. De magneten zetten aan tot ontspanning, ont stressen en laten jouw energie weer stromen. In deze hectische maatschappij waarin zoveel moet, helpt het masker om een half uurtje ‘bij te tanken’. Neem een half uurtje per dag de tijd en je wordt een herboren mens.

De nacht…..

Ik heb het bijvoorbeeld ook gebruikt bij het in slaap vallen. Mijn man Johan ligt dan soms nog te lezen met een lichtje aan en dan doe ik het masker op. Ik sliep binnen de kortste keren, echt diep weggezonken. Het masker kwam ik de volgende dag dan wel ergens in mijn bed weer tegen. Dat ging vanzelf af.

Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat het van groot nut en plezier kan zijn voor mensen die ’s nachts wakker worden en dan wakker liggen of mensen die veel piekeren ’s nachts….. Gewoon het masker op doen en lekker gaan liggen en doorademen….

Conclusie….

Voor veel mensen is deze ontspanning noodzakelijk, heel bijzonder en ook voldoende. Ontspanning levert een grote winst op voor Lichaam en Geest.

En meer….

Ik zit persoonlijk iets anders in elkaar en ook mijn vakgebied (mensen helpen) zorgt er voor dat ik graag op zoek ga naar de diepte in mijzelf en zoek daarmee ook ontwikkeling op. Met mijn kennis over de mens, chakra’s, emotie verwerking, organen etc. ben ik het masker ook iets anders gaan gebruiken; onderste boven (niet te verwarren met binnenste buiten want dan zitten de magneten verkeerd).

…Chakra’s

Aan de binnenkant zit namelijk een uitsparing voor de neus. De magneten zijn echter zo geplaatst dat wanneer ik het omdraaide en dus het neus gedeelte naar boven wees, een magneet precies op mijn 3e oog kwam en 2 op mijn oor chakra’s (midden boven wenkbrauwen). Bovendien hield ik het masker wat langer op dan dat halve uurtje. En ja dan komen je chakra’s in beweging! Mijn 3e oog (helder zien en weten) kwam meer tot leven…. En wat zag ik?!?…… Een beeld dat het masker in mijn nek ligt in plaats van mijn voorhoofd!

…in mijn nek

Tja, dat heb ik dus meteen gedaan natuurlijk. En dat heb ik geweten! Er kwam meteen ontwikkeling op gang. Zonder te veel in details te treden had deze ontwikkeling alles te maken met onderdrukking, niet mezelf mogen zijn. In mijn leven ben ik op meerdere wijzen onderdrukt. Ongetwijfeld met de beste intenties, echter voor mij betekende deze intenties: niet mezelf mogen zijn. Ik wist dit op zichzelf al wel maar door het masker in mijn nek te leggen kwam het ook energetisch echt los. HEFTIG!! Tranen, herinneringen, pijn…. Maar uiteindelijk ook opluchting, bevrijding en ruimte. En ja mijn ‘ware aard’ komt in ieder geval voor mijzelf meer en meer naar voren…..

…Persoonlijke ontwikkeling

En ik vermoedde het al eerder, maar inmiddels weet ik het heel zeker: magneten, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling gaan samen! Sterker nog de magneten geven een boost en maken energie die al heel veel jaren vast zit los! Lekker afscheid nemen….

Echt mijn herinneringen die los kwamen gingen terug naar mijn vroege jeugd. Het is hier niet de plek om daar over uit te wijden. Maar mijn kijk is gewijzigd evenals mijn gevoel en richting. EN IK BEN ER BLIJ MEE!!!!

Toen ik deze winter met kerst mijn ribben gekneusd had en de magneetbandage gebruikte (zie blog) had ik ook al een ‘trip’ terug naar mijzelf. Toen had ik ook het idee dat de magneten hier invloed op hadden. En mijn eerste ervaringen met het POWER stripje (of hartje) idem dito. NU WEET IK HET ZEKER!!! Geen twijfel over mogelijk.

Magneten helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling en kunnen – als je wilt – blokkades helpen oplossen en inzicht brengen.

En het ging nog verder….. In het gehele proces kreeg ik met tijd en wijle pijn in mijn maagstreek (3e chakra / Bron). Met name ’s nachts kwam die pijn op. Ik heb toen het masker daar gewoon opgelegd en ben weer rustig in slaap gevallen. (Zóóó dat had ik graag tijdens mijn 3 zwangerschappen gewild… 9 maanden maagpijn… en dus rechtop en slecht slapen…)

….Jezelf vinden

Tenslotte heb ik weer een stuk van mezelf terug gevonden en bevrijd met behulp van de magneten (en God – ik ben een gelovig mens en bid). Nu is de volgende stap…. Ermee naar buiten komen. En dat in april… mijn feestmaand…. Jarig op de dag van de wedergeboorte 1e paasdag…. Toeval? Ik denk het niet.

Dus… voor de chakra kenners onder ons, leg ik nu het masker op mijn onderbuik (1e en 2e chakra). Dat deed ik al regelmatig met het stripje maar nu het hele masker en heel bewust. En ja hoor, weer verandering ten positieve…. Al kreeg ik eerst een flinke pijn onderin mijn rug maar dat ging weer weg (gewoon doorzetten is mijn motto, als je voelt dat het werkt).

Los zijn van ‘omdat het zo hoort’, ‘voor de goede lieve vrede’, ‘angst voor afwijzing’… Gewoon ME, MYSELF and I….. And I love it!

De omgeving….

En wat zegt mijn omgeving? Wat zie jij er goed uit! Ben je afgevallen of zo? (alsof een paar kilo meer of minder maakt dat je er wel of niet goed uit ziet…) Nee, beste mensen ik kom steeds dichter bij mijzelf… dát maakt mij gezonder dan ooit en vooral HAPPY. Kortom: HET ZIT IN MIJN OGEN….

Even voor de kritische noot…… en dan zijn er altijd mensen die je verandering wel zien maar op een of andere manier het fijner vinden om pijnlijke of kwetsende opmerkingen te maken ‘als grap’ of om zichzelf op een voetstuk te plaatsen door te praten over hoe goed ze zijn of hoeveel geld ze verdienen….

Laten we eerlijk zijn: Iemand kwetsen, beledigen, gebruiken om jezelf groter te laten lijken…. Is nooit leuk. Dat is geen grap. Kijk naar jezelf als iets je raakt en ga met jezelf aan de slag….. Ik heb nog wel een tip: Magneet kopen?….

Ik gun een ieder een leven met plezier en vanuit eigen kracht. Ik heb vele mensen mogen helpen op uiteenlopende wijzen…. NU kun je jezelf ondersteunen en doorzetten.

In Licht en Liefde,

Willemijn

Wil jij jezelf ook ondersteunen? Dat kan via Beter en Balans energetix

 
riekblogt.nl
Leuk ik ben ook pas distributeur geworden. Verdien jij nog wat met de webshop ?
21-02-2018 16:32
21-02-2018 16:32 • Reageer
Mell Catsoul
Zal vast werken. Ik heb zelf goeie ervaring met magneten. https://yoo.rs/w.harmsen11/blog/energetix-1503678644.html?Ysid=43403
25-08-2017 18:39
25-08-2017 18:39 • Reageer