In Dubio?Ik had laatst een ontzettend goed idee voor het schrijven van een boekje waar ik een passief inkomen mee kan genereren. Het probleem is echter dat ik wil schrijven over alle gekkigheden en bizarre verhalen die ik heb meegemaakt tijdens mijn verschillende banen (waar deze zaken voornamelijk achter de schermen blijven en men dat graag zo wil houden), maar dat het mogelijk is dat verschillende werkgevers zich hierin zullen herkennen. Ook al anonimiseer ik alle namen en noem ik absoluut geen werkgevers of plaatsen, zou het volgens mij toch uit kunnen lopen op een eventuele rechtszaak, aangezien ik jaren terug bij verschillende werkgevers wel een geheimhoudingsverklaring heb getekend. Wat denken jullie? Zal het zo'n vaart lopen? Of zal ik het idee toch gaan uitvoeren door het uitgeven van een korte verhalenbundel? Met sommige mensen uit deze branches heb ik ook nog steeds contact: via Facebook of LinkedIn, dus die gaan een advertentie voor mijn boek dan zeker tegenkomen.
Dus de vraag is: What to do?

Wat vinden jullie? Alle tips, ervaringen en/of aanbevelingen wat betreft dit onderwerp zijn welkom!

Als je anoniem wilt blijven, kan je mij ook mailen op redactie@willyswereld.nl.


Alvast bedankt iedereen voor de feedback!