×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Live Blogworkshop 'Steengoed Leren Bloggen voor Ondernemers' op 11 februari

Live Blogworkshop 'Steengoed Leren Bloggen voor Ondernemers' op 11 februari


Ben jij startend ondernemer en heb jij altijd al willen leren bloggen om jouw bedrijf een stuk zichtbaarder te maken online? Na de live blogworkshop op a.s. zondag 11 februari in de binnenstad van Utrecht, kan jij:

-Aansprekende blogtitels maken.

-Pakkende blogs schrijven waarmee je hoog scoort op SEO (met andere woorden: je eindigt hoger in Google met je blog).

-Goede eerste zinnen schrijven, zodat je lezer aan je lippen blijft hangen.

-Je eigen creativiteit in te zetten voor het schrijven van een blog.

-Je bedrijf op een professionele manier online positioneren.

-Altijd inspiratie vinden voor het schrijven van nieuwe blogs.

Ik heb op dit moment nog plek voor 2 deelnemers die exclusief deze eerste blogworkshop van 2018 kunnen bijwonen voor slechts 57 euro ex. BTW per persoon. Dit is inclusief thee, koffie, water en koekjes. Daarnaast krijg je persoonlijke feedback van mij op je blog en geef ik je leuke opdrachten mee.

Datum: Zondag 11 februari

Tijd: 13:00-16:30

Locatie: Spruyt &Ko, Utrecht

Investering: 57 euro ex. BTW

Heb je interesse om mee te doen? Laat het me dan alsjeblieft even weten via een berichtje onder deze post of mail me op redactie@willyswereld.nl, dan zet ik je naam op mijn V.I.P. gastenlijst ;)

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Henkjan de Krijger
Kunnen mensen ook in Yp afrekenen ? Als je de prijs halveert in Yp dus 25.000 Yp dan zet ik je de rest van de dag op de voorkant :)
08-02-2018 14:26
08-02-2018 14:26 • 1 reactie • Reageer
Willy
Euhm en wat heb ik daar zelf dan precies aan? En waarom voor de helft van de prijs? Ik geef al veel waarde weg voor zeer weinig geld, dus ik accepteer alleen 'echt' geld;)
09-02-2018 11:39
09-02-2018 11:39 • 1 reactie • Reageer