Live Blogworkshop 'Steengoed Leren Bloggen voor Ondernemers' op 11 februari

Live Blogworkshop 'Steengoed Leren Bloggen voor Ondernemers' op 11 februari


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ben jij startend ondernemer en heb jij altijd al willen leren bloggen om jouw bedrijf een stuk zichtbaarder te maken online? Na de live blogworkshop op a.s. zondag 11 februari in de binnenstad van Utrecht, kan jij:

-Aansprekende blogtitels maken.

-Pakkende blogs schrijven waarmee je hoog scoort op SEO (met andere woorden: je eindigt hoger in Google met je blog).

-Goede eerste zinnen schrijven, zodat je lezer aan je lippen blijft hangen.

-Je eigen creativiteit in te zetten voor het schrijven van een blog.

-Je bedrijf op een professionele manier online positioneren.

-Altijd inspiratie vinden voor het schrijven van nieuwe blogs.

Ik heb op dit moment nog plek voor 2 deelnemers die exclusief deze eerste blogworkshop van 2018 kunnen bijwonen voor slechts 57 euro ex. BTW per persoon. Dit is inclusief thee, koffie, water en koekjes. Daarnaast krijg je persoonlijke feedback van mij op je blog en geef ik je leuke opdrachten mee.

Datum: Zondag 11 februari

Tijd: 13:00-16:30

Locatie: Spruyt &Ko, Utrecht

Investering: 57 euro ex. BTW

Heb je interesse om mee te doen? Laat het me dan alsjeblieft even weten via een berichtje onder deze post of mail me op redactie@willyswereld.nl, dan zet ik je naam op mijn V.I.P. gastenlijst ;)

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kunnen mensen ook in Yp afrekenen ? Als je de prijs halveert in Yp dus 25.000 Yp dan zet ik je de rest van de dag op de voorkant :)
| 14:26 |
Euhm en wat heb ik daar zelf dan precies aan? En waarom voor de helft van de prijs? Ik geef al veel waarde weg voor zeer weinig geld, dus ik accepteer alleen 'echt' geld;)
| 11:39 |
Ik wil koopkracht op Yoors dubbel laten zijn van irl. Zo blijven Yp in Yoors en kopen Yoorsleden dus sneller van aanbieders op Yoors. Ik kan je verzekeren dat ik in de loop der tijd al 30.000 euro heb uitgekeerd die werden omgezet van Yp . Echt geld! Het was een experiment vraag maar het is je goed recht daarin niet in mee te gaan. En heb je wel eens gehoord van prijs elasticiteit ? Good luck !
| 11:52 |
Nee ik snap er eerlijk gezegd geen bal van. Ik ben helaas geen econoom. Kan je het mij uitleggen in Jip en Janneke taal?
| 19:28 |
Ik zal er binnenkort een post over schrijven.
| 19:39 |
Graag! Let me know wanneer hij online staat a.u.b. ;)
| 23:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen