Online Schrijf je Vrij training: Leren schrijven zonder innerlijke criticus


Heb jij weleens de gedachte dat je op zou willen schrijven wat je echt denkt en voelt, maar laat je je daarin vaak tegenhouden door de mening van anderen? Omdat de hele wereld het kan lezen als het eenmaal online staat en je angstig bent voor de mogelijk negatieve reacties die je zult krijgen? Of omdat je innerlijke criticus tegen je zegt: 'Wie zit er nu eigenlijk op mijn verhaal te wachten?' 'Ben ik wel belangrijk genoeg om mijn mening te verkondigen?''Wie zal het interesseren?' Terwijl je eigenlijk van binnen voelt dat er veel meer in jou zit dan je nu laat zien? En dat jij een belangrijke missie uit te dragen hebt waarmee je anderen wilt helpen?

Stop dan met jezelf tegen te laten houden door die vervelende stemmetjes in je hoofd (meestal de stem van je opvoeders). Stop met leven vanuit angst en kies voor leven vanuit liefde. Voor jezelf en voor anderen. Start eindelijk dat eigen bedrijf. Zeg die baan op waarin je je doodongelukkig voelt. Blijf niet depressief onder een dekentje liggen, omdat je geen zin hebt om de wereld om je heen tegemoet te treden. Kies voor geluk en kies voor jezelf.

Ik ben zelf ook met bibbers gestopt met al mijn werkzaamheden in loondienst, omdat het mij niet meer diende en ik er doodongelukkig van werd. Ik heb ook mijn eigen angsten en belemmerende overtuigingen om moeten buigen, om mijn eigen bedrijf te gaan starten en te komen waar ik nu ben: kunnen leven van mijn bedrijf en werk kunnen doen waar ik superblij van word in alle vrijheid.

Stop met jezelf kleiner te houden dan je daadwerkelijk bent en start met in actie komen om ook jouw mooiste leven te gaan leven. Zodat je later terug kunt kijken zonder spijt, omdat je alles gedaan hebt waar je hart lag. Als ik het kan, kan jij het ook. Alles start met het maken van een keuze. De keuze om, wat er ook gebeurt, altijd voor jezelf te kiezen.

Waar word jij blij van? Wat voor dromen heb jij en hoe kun je die gerealiseerd krijgen? Je kunt het leren met behulp van mijn unieke Schrijf je Vrij methode die ik op mijn eigen leven heb toegepast. Dag in, dag uit schreef ik op wat ik wel wilde voelen en wat ik wel wilde bereiken om zo mijn doelen stap voor stap te behalen. Na 2 jaar oefenen en schrijven, is het me eindelijk gelukt: ik accepteer mezelf zoals ik ben en kies er voor om altijd mezelf te zijn en daarbij mijn dromen op nummer 1 te zetten.

Wil jij dit stiekem ook, maar weet je simpelweg niet hoe? Omdat ik mijn proces van twee jaar in duidelijke stapjes heb uitgewerkt, leer ik jou in slechts 10 dagen hoe je al jouw innerlijke blokkades en angsten kunt doorbreken, zodat jij eindelijk kunt gaan shinen als de prachtige vrouw die je van binnen en van buiten bent. Klik op de link voor deelname wanneer jij een 'hell, yes!' voelt na het lezen van mijn verhaal: https://willyswereld.nl/product/schrijf-je-vrij-training/

Omdat ik jou een leven gun waarin jij je echt gelukkig voelt en acties durft te gaan nemen vanuit je hart, ongeacht wat jouw omgeving, familie en vrienden hiervan vinden. Delen=lief, vooral wanneer jij andere vrouwen of vrouwelijke ondernemers kent, die jij een leven vol geluk, liefde en vrijheid gunt. Met volle (harte)kracht vooruit💙 We starten op 25 februari aanstaande.

Ik tegen de muur