×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Seriously people?

Seriously people?


Wil er nou daadwerkelijk niemand gratis filmkaarten voor het SCENECS filmfestival dat in Hilversum van start gaat op 26 mei? Of lezen jullie de blogs gewoon niet onder het tabje 'Films, tv & series'? Ik ben zeer verbaasd, omdat ik dacht dat GRATIS toch wel het toverwoord was in Nederland;) Als je wilt en me even een berichtje stuurt met je e-mailadres (via redactie@willyswereld.nl of facebook.com/willyswereld), kan ik je serieus voor bijna alle dagen van het festival (duurt tot en met 2 juni) filmkaartjes gratis laten bestellen, zoveel je maar wilt! Misschien heb ik niet het goede kanaal gekozen of zijn jullie niet het juiste publiek, maar SCENECS is gewoon echt een tof festival waar debuterende filmmakers hun keimooie films mogen vertonen in het Vue Theater. Er is zelfs een gala aan het eind van het festival, daar zijn de kaartjes nu ook nog voor te koop;) (die kosten dus wel geld). Erik de Vogel a.k.a. Ludo Sanders uit Goede Tijden, gaat het gala presenteren, dus lijkt mij in ieder geval ontzettend lachen om mee te maken!

Er zitten oprecht geen addertjes onder het gras. Alle kaartjes mag ik GRATIS weggeven door middel van een code die ik per mail naar je toe kan sturen! Als je wilt weten welke filmtitels er draaien, kan je kijken op www.scenecs.com/programma. Er zijn drie categorieën: Fictiefilm, Documentaire en Korte Fictiefilm. Die zijn weer opgedeeld in themablokken. Super interessant voor de LGBTQI members die dinsdagavond gaan!


Nou, ik hoor het heel graag als jullie interesse hebben!! Enige wat er voor mij inzit is dat ik kan winnen als ik de meeste gratis kaartjes heb kunnen uitdelen aan mensen die daadwerkelijk naar het festival komen:) En wat win ik ermee? Geen geld, geen camera, geen gave filmcursus, maar......een eervolle vermelding op de website van het festival... Echt waar;) That's it.

Holla! Doei,


Groetjes,


Willy van Willy's Wereld.NL