Goodies voor snailmail

Goodies voor snailmail


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hey iedereen, alles goed?

Ik ben terug begonnen met snailmailen en zocht hiervoor leuke spulletjes en kaartjes.  Toevallig kwam ik "Artbunnies Amsterdam" tegen. Ik kijk namelijk graag naar Elisedingen op youtube 'Snailmail sunday', en in de comments kwam ik in contact met iemand die me vertelde over Artbunnies.


Je kan Artbunnies Amsterdam vinden op instagram, daar staan er allemaal SUPER (maar echt super) leuke spulletjes en hele mooie prijzen.  Je kan een bericht sturen en vertellen wat je wilt bestellen, dit stelt ze dan samen in een leuk zakje en stuurt het op. Maar er staat meer info op de instagram pagina zeker eens bekijken!
ik ben heel blij met de spulletjes die ik gekocht heb en had ze 4 dagen later in mijn brievenbus (ik ben van België)

ik kocht:

- postkaarten in de vorm van Hamstertjes

-washitape (roze met flamingo's op)

- "post-pills" kleine pillejtes waar een briefje in zit (boodschap in een fles idee)

- stickers ♥

- Starbuck prentjes / die-cuts

dit alles plus verzending was ongeveer 9 euro!

Snailmail je ook? Laat me zeker iets weten :) Ik zoek nieuwe penvriendinnen
Nog een heel fijne dag!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik wil heel graag gaan beginnen, ik zal me er eens goed in verdiepen en vanavond wat spulletjes scoren!!
| 09:47 |
Snailmailen is leuk!
| 01:53 |
Wat leuk is dit
| 13:51 |
ohh zo schattig hihi
| 00:51 |
Ziet er allemaal heel leuk uit!
| 22:36 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen