Verzoek om hulp^^

Verzoek om hulp^^


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Na een super drukke periode kom ik ook weer even om te hoek kijken! In mijn afstuderen, hou ik me bezig met het uitvoeren van een onderzoek en het schrijven van een profiel. Beide draaien op dit moment om samenwerken met anderen. Doordat ik continu hetzelfde aan het beschrijven ben, voel ik me totaal niet meer geïnspireerd om hier steekhoudende verhalen over te schrijven. Helemaal de onderbouwing met literatuur valt me steeds zwaarder in dit onderwerp.

Aangezien ik niet alleen op de wereld ben en mijn medemensen natuurlijk ook veel te maken krijgen met 'samenwerken' ben ik erg benieuwd wat jullie het allerbelangrijkste vinden in de samenwerking met collega's. Wie o wie kan mij een goed boek aanraden die mij helpt om mijn visie te onderbouwen? Maar mentale steun is ook al fijn :') Ik ben je alvast enorm dankbaar...Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb in mijn afstudeeronderzoek ook veel te maken gehad met samenwerking: Wellicht is dit iets voor je: the 5 dysfunctions of a team van patrick lencioni
| 18:15 |
wat een goed model! Die kan ik wel gebruiken. Thanks a lot :)
| 19:11 |
Ik vind naar elkaar luisteren en elkaars meningen respecteren altijd het belangrijkste in een samenwerking.
| 00:26 |
Mooi! ik vind dit ook heel belangrijk
| 17:42 |
Tja, als je ondersteuning voor je visie Wilnis het natuurlijk de vraag wat je visie is. Wat wil je bereiken?
| 23:53 |
Ik wil graag out of the box denken, lekker buiten mijn visie om en kijken of ik dit kan meenemen!
| 17:42 |
Heel veel succes
| 22:05 |
dankje!
| 17:41 |
Ja samenwerken met colega.s is heel erg belangrijk want in het ergste geval zit je er elke dag zeker 8 to 9 uur mme opgescherpt en dan is de sfeer tussen jou en je colega.s heel belangrijk want de hele dag regen sjagerijnige colega.s aan gapen is echt niet vol te houden.
| 21:49 |
Inderdaad!
| 17:41 |
Nou ik wens je heel veel succes! Ik heb er te weinig verstand van om er iets zinnigs over te zeggen...
| 21:45 |
Dankjewel! Toch kan ieder daar iets zinnigs over zeggen hoor naar mijn mening^^
| 17:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen