×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Hier ben ik dan, mijn eerste blog! ☺


Goedemiddag lieve lezers van mijn ALLER EERSTE blog!

Ik vind het stiekem best spannend en ook moeilijk om te beginnen, omdat ik niet goed weet waar ik eigenlijk moet beginnen.

Ik heb me al een beetje voor gesteld, en in het kort wat over mezelf verteld dit word een blog dat ik nog iets uitgebreider ga vertellen over mij en mijn bezig heden momenteel en een aantal vragen voor jullie waar onder de vraag waar jullie bijvoorbeeld eens een blog over zouden willen zien.

Let's do it! Ik ben dus zoals jullie weten Amarens. Ik ben 19 jaar jong en geboren in Franeker (een klein stadje in Franeker) woon hier al 19 jaar en ondanks het niet heel groot is vermaak ik me altijd prima. Sinds +/- 2012 woon ik ook bij mijn moeder in Leeuwarden (een grotere stad in Friesland) want mijn ouders zijn namelijk gescheiden toen ik 12 jaar was. Mijn moeder heeft eerst een kleine periode in een klein huisje gewoond samen met mij en mijn broer Guido (21 jaar) maar is opnieuw verliefd geworden en toen ingetrokken bij mijn bonus/stief vader. Leuk was anders, maar inmiddels heb ik het een plekje kunnen geven en ook dit jaar in mijn moeder opnieuw getrouwd. Ook mijn vader heeft al een aantal jaar een nieuw vriendin, ik zie haar niet heel veel aangezien ze niet bij ons in woont en in een dorpje 7km verder op woont. Mijn stiefvader heeft zelf ook 3 kinderen, 1 meisje van 14 & 2 jongens 1 van 19 en een van 21. Gezellig maar soms ook druk! Mijn stiefmoeder heeft geen kinderen, wel heeft ze een mooie labrador hond waar ik dol op ben. Zelfs studeer ik momenteel aan het Friesland collage ik volg hier de opleiding administratief medewerker, ik ga binnen kort op stage wacht momenteel nog af waar er een plaatsje vrij komt dus ook daar ben ik enthousiast over! Uhm.. nog meer over mij? Ik heb een vriend sinds begin dit jaar en ben super blij met hem. Ik heb sinds kort weer een bijbaantje voor weekends en hou van shoppen, terrasjes pakken, netflix, youtube, bij mijn familie/vrienden zijn en gewoon lekker even al mijn gevoelens weg typen! ☺, dit was alweer een hele boel meer over mij! Ik hoor graag wat jullie van de iets langere introductie over mij vinden, ook hoor ik graag waar jullie misschien meer over willen weten.

Bedankt voor het lezen lieve lezers.

Liefs, Worldofamarens.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts