Terug van weg geweest...


Hallo allemaal, 

Na een lange afwezigheid, ben ik weer terug. Soms heb je even tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten. In mijn geval was het ook mijn gezondheid. Te moe om iets te doen, daardoor nergens geen zin meer in. Laatst weer in het ziekenhuis gelegen door een flinke ontsteking in mijn heup. Maar dat is weer achter de rug. Mijn energie komt langzaam aan weer terug en ook mijn zin om weer allerlei gekke en leuke dingen met jullie te delen.  Maar goed dat willen jullie allemaal niet weten.. Wat jullie vast wel willen weten is hoe het met mijn slakken gaat. Helaas ben ik aantal slakken verloren. Dat was even slikken, maar helaas kan je zieke slakken niet altijd beter maken. Soms heb je mazzel dat je er op tijd bij bent, maar soms ook niet. Ook de warmte heeft me helaas wat slakken gekost. Maar ik heb ook goed nieuws!  Inmiddels heb ik een groot aantal jonge slakken uit eigen kweek en een aantal nieuwe slakken. 

Ook een aantal slakken die niet zo veel slakkenmensen hebben. Daar over maak ik binnenkort een nieuwe blog over. Als afsluiting een aantal foto's van slakken uit eigen kweek en wat nieuwe slakken. 
Fijne Woensdag allemaal! 

Wendy 


1 van mijn nieuwe XL Ovums  Ze heeft een huis van 17 cm lang Deze dame heeft ook een huis van 17 cm lang. 

Sophie is een mooie Suturalis 

2 jonge mooie Ovums. Links Nomi en Nomi is eigen nakweek waar ik echt trots op ben. Rechts Shõko. Deze dames zitten nog samen in een bak tot ze groot genoeg zijn om naar de terrarium te verhuizen met mijn andere ovums. 

Jonge Ghana's die bijna groot genoeg zijn om nieuw personeel te zoeken. 

Mijn eerste nest Boettgeri 

Deze Suturalissen zijn ook bijna groot genoeg om nieuw personeel te zoeken. 

Een prachtig Ovum nest. ik hoop dat ze zo mooi blijven. Nog 6 weken en dan zijn ze groot genoeg om te verhuizen.