Griep, drukte en Babyboom


Het is al weer even geleden dat ik hier ben geweest. Ook wij waren getroffen door de  griepepidemie. Iedereen is weer opgeknapt en vervolgens wordt ik afgelopen dinsdag getroffen door een flinke peesontsteking in  mijn rechterhand en linker schouder. Met als gevolg dat ik niks meer kon doen. Paar dagen rust doet wonderen. Naast de drukte van mijn gezin en ziekte. Heb ik hier een soort van slakken babyboom.  Het laatste nestje Ghana's is gisteren uitgekomen. De eerst volgende nestjes met eieren worden geplet, want anders worden het er wel heel veel. Vier nestjes is even genoeg. Ghana's worden ook wel plakkonijnen genoemd. Neem aan dat ik dat verder niet hoeft uit te leggen ;) 

Op de eerste foto het laatste nestje en op de tweede foto een baby slak uit het derde nestje. 

Fijn weekend allemaal! 

Liefs Wendy