Nieuwe slakjes in de slakkenfamilie..


Het houd maar niet op... Naast de vier slakken die vernoemd zijn naar de leden van The A-team. Zijn er nog zes bijgekomen en ik zag net dat ik er een aantal nog niet had voorgesteld die ik al wel een poosje heb.   Die komen later nog wel.  Mijn Suturalis groep begint een serieuze kweekgroep te worden.  Die groep komt nu op negen slakken. En mijn Boettgeri groep bestaat nu uit  zes slakken.  Mijn suturalisgroep is zo groot,  omdat die uit verschillende kleuren slakjes bestaat. Dan krijg je nestjes met verschillende kleuren baby's en daar is best vraag naar. Natuurlijk worden alleen de beste slakjes verkocht.  Maar goed daar gaat het nu niet om!  Voorstelronde van de nieuwe slakjes. 

De twee Suturalissen.  De namen zijn aan mijn dochter te danken :)  Ook die van de eerste drie Boettgeri's. 

De eerste Boettgeri en de rest volgt hier onder. 


Het gaat hier om de kleinste slak.... Ik zei voor de gein ik ga een slak juffrouw Mier noemen. Dat was vroeger mijn favoriete personage uit de Fabeltjeskrant. Ze dachten hier thuis dat ik een grapje maakte.... ;)