Oeps vergeten!

Oeps vergeten!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Half 5 en ik kom er achter dat ik het vlees voor de honden gisteravond niet uit de vriezer heb gehaald.. Niet slim van mij dus. Nu heel snel het vlees ontdooien in water. Het mag eigenlijk niet, maar ik heb geen keus. De honden heb ik terug naar hun plek gestuurd en de katten lopen mij mateloos te irriteren, omdat ze honger hebben. *Zucht* terug naar bed kan ik nu ook wel vergeten. Dat wordt een lange dag vandaag! Maar wel een hele leuke. Vandaag gaan we de slakken Miyu, Natsu, Jeckell en Hyde ophalen. Ow, ja en een nieuw terrarium voor Miyu en Natsu. Die twee vind ik net even  te groot om bij de kleintjes in de slakkendome  te plaatsen .   Op de foto hier onder zien jullie Amy (Podenco kruising)  Amy is en jaar geleden bij ons in de opvang gekomen. Zij was toen bang voor onze  katers Ivy en Maru,  die kwamen alleen maar even kijken ;) Ondertussen is Amy geen opvanger meer, maar fosterfail nummer vier.  Over onze andere fosterfails vertel ik later nog wel meer over. Ik wens iedereen een fijne Zondag en doe geen dingen die mijn slakken ook niet zullen doen. *grijns* Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk! Een huis vol beesten of krijgen ze ook eigen huisjes?
| 12:29 |
Terrariums 😂
| 13:59 |
Goedemorgen. Dat was heel erg vroeg inderdaad. 
| 11:01 |
Ja vanavond vroeg naar bed! Morgen heb ik een meidendagje uit naar Toverland 😁
| 11:19 |
Nou succes vast voor morgen en slaap lekker vanavond! 
| 11:35 |
Dank je 😊
| 11:37 |
Daar moet je alltijd zo goed op letten als je rauwvoer gebruikt. Is mij ook wel eens overkomen voor katlief. Die luisterde alleen niet zo goed door braaf in zijn mandje te gaan liggen.
| 10:51 |
Ja ik weet het 🙈 maar goed uiteindelijk goed gekomen
| 11:18 |
Ach gossie, ze kijkt wel heel angstig naar die 2 katten. 
| 09:34 |
Ze was net een dag bij ons en ze had nog nooit katten van zo dichtbij gezien😂 Maar nu rent zij er achteraan als ze de kans krijgt
| 10:11 |
Goedemorgen! Een fijne dag gewenst :-)
| 09:04 |
Ook goeiemorgen op deze lange dag :-)
| 08:49 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen