Chihuahua's, de meest schattige hondjes van de wereld!

Chihuahua's, de meest schattige hondjes van de wereld!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Uiteraard! Smaken verschillen natuurlijk, maar iedere moeder is extra trots op haar eigen kind ;)

Ik maak nogal wat mee met dit harige kind. Bailey gaat (bijna) overal mee naar toe. Terwijl ik dit type zit ze ook op mijn schoot. Zolang ze maar bij mij of mijn vriend in de buurt kan zijn. Dat haar kop, die ze in mijn elleboog heeft neergelegd, steeds beweegt neemt ze dan maar voor lief.

Bailey heeft een hoop vreugde in ons leven gebracht. Anders dan wat van een chihuahua gezegd wordt, is ze echt een allemansvriend. Nieuwe mensen zijn best spannend en ze heeft soms wel wat tijd nodig om je echt te leren kennen. Bailey heeft wel 'lievelingetjes'. Bijvoorbeeld mijn vader, die echt totaal niets met honden heeft. Als we daar zijn, zal je Bailey altijd in de buurt, het liefst op schoot, van mijn vader vinden. Bailey is geboren bij mijn nicht. Als ze haar ziet  is ze ook niet te houden, net als mijn neef. De band met mijn opa was ook speciaal. Lieve opa is afgelopen augustus overleden en dat was voor Bailey niet te begrijpen. Als we op bezoek gingen, sprintte Bailey altijd rechtstreeks naar de stoel van opa. Oma die voor de deur stond te wachten liet ze links liggen. Toen opa overleden was liep ze heel stil toch naar de stoel. Alsof ze wist dat hij er niet meer zou zitten. Dan toch maar kroelen met oma, om haar te troosten. Bailey was graag bij opa, als ik voor haar een oppas zocht vroeg ik het altijd eerst bij opa. Opa blij, Bailey blij. Heel Den Haag door wandelen op haar korte pootjes. Maar niet dat ze dat liet merken, ze was immers met opa op pad. Wat missen wij hem! 

Zoals ik al eerder zei, Bailey gaat bijna overal mee naar toe. Op vakantie bijvoorbeeld. Wil je meer lezen over op vakantie gaan met de hond? Lees dan mijn blog daarover: https://yoo.rs/x.daiis/blog/op-vakantie-met-de-hond-1503236427.html?Ysid=79425 

Wil je nou meer van Bailey zien? Volg haar dan via Instagram! @baileys.chihuahua.world,

Wij kroelen even lekker verder, voor jullie nog een 'schattige' fotoreeks!


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk hoor zo een hondje.
| 19:39 |
grappig hondje. Ik had nooit wat met chihuahua's, maar afgelopen zomer was er in de b&b waar wij al jaren komen een chihuahua en dat was ook zo'n leuk beestje!
| 11:47 |
mooi om zo.n lievie te hebben
| 18:17 |
Wat een leuke foto's!
Ik ben geen hondenmadam, maar ik denk dat ik een chihuahua nog wel zou zien zitten.
Geniet maar van je beestje!
| 15:53 |
Mooie Chihuahua, het op schoot zitten mis ik wel een beetje, maar dat is geen doen met vier herders in huis ;-) Al denken die soms ook dat ze schoothondje zijn.
| 12:42 |
Ik heb er ook zo eentje, heel herkenbare blog, vooral dat knuffelige hahaha
| 02:52 |
Ja ze zijn zo schattig
| 00:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen