1 van mijn hobby's!

1 van mijn hobby's!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heey,

Vandaag ga ik wat vertellen en laten zien van 1 van mijn hobby's. Tekenen!

Vanaf dat ik heel klein was vond ik tekenen altijd al heel leuk en ik ging dan ook altijd tekenen met mijn vader. Het was toen nog niet echt mijn bedoeling om iets heel moois te maken, ik zette gewoon een paar krasjes haha... Ik voeg hiervan hieronder wel wat foto's in!

Maar later groeide het uit tot echt iets wat ik heel graag deed. Ik probeerde het echt zo mooi mogelijk te maken en dat lukte ook steeds vaker. Vroeger tekende ik altijd veel landschappen en planten en ja eigenlijk van alles... 2 jaar geleden begon ik met ogen, monden, neuzen, wenkbrauwen en uit eindelijk ook met mensen tekenen! Daarna had ik weer een fase waarin ik heel veel dieren tekende. Daarvan heb ik geen foto's meer, want mijn oma wilde ze heel graag hebben😉. Maar al gauw ging ik toch weer over op mensen tekenen, en dat is nu eigenlijk nog steeds iets wat ik het meeste en graagste doe. Ik teken vaak gewoon zomaar iemand, of ik teken vriendinnen, familie, of beroemdheden na. Ik ben er dan best wel lang mee bezig en ik wil alles perfect hebben (wat natuurlijk niet lukt). Maar het leek me leuk om door de jaren heen wat foto's van mijn tekeningen te plaatsen hier dus die vindt u hieronder🙂

Als u nou zelf interesse hebt voor een zelfportret, kunt u mij mailen (jisgirl.judith@gmail.com) of gewoon hieronder een reactie plaatsen om contact op te nemen. Dan geeft u mij een foto die u zelf heeft uit gekozen en stuurt die naar mij, en dan teken ik u na en stuur ik de tekening online of via de post. Dit voor een laag prijsje😊. Nu doe ik dit niet om geld te verdienen of omdat ik mezelf goed vind ofzo, maar het lijkt mij een leuke uitdaging😀.

Hieronder vindt u wat foto's van mijn werk door de jaren heen en laat als je het leuk vindt een review/reactie achter!

  1. x Judith
 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel leuk gedaan
| 19:44 |
Leuk getekend. Ik tekende vroeger ook erg vaak. Nu is het minder vanwege drukte
| 19:11 |
Je kunt mooi tekenen en die lippen zijn mijn favoriet.
| 12:48 |
Crea bea leuk bezig geweest
| 19:14 |
Hele mooie tekeningen, zeker mee doorgaan
| 15:56 |
mooi hoor! ga zo door.
| 12:21 |
vind ik heel erg mooi!
| 10:32 |
Ik zie dit graag en ik zeg tegen jou vooral doorgaan
| 18:34 |
leuk hoor..
| 10:09 |
Heel leuke verzameling eigen werk !
| 13:39 |
Mooi
| 15:28 |
Wat leuk, Judith!
| 10:47 |
leuke hobby, ik kom niet verder dan harke poppetjes
| 16:09 |
moooi
| 10:31 |
Wat leuk! Ik tekende vroeger ook echt elke dag en genoot er ook enorm van. Nu is het helaas zwaar verminderd en teken ik nauwelijks.
| 10:39 |
Hi Judith, mooie tekeningen, zelfs die op hun kop.
| 05:31 |
Metoo snel afsprekeeen
| 21:19 |
Wat een leuke tekeningen maak je!
| 15:02 |
Sorry dat sommige foto's op zijn kop zijn... Maar het lukte niet anders!
| 13:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen