Handletteren als mama van een peuter!!

Handletteren als mama van een peuter!!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dat ik handletter is natuurlijk niks nieuw, inmiddels ben ik een klein bedrijfje aan het opstarten maar dat is nog best een klus met een kleine draak.

Zodra ik mijn spullen ook maar durf te pakken staat er een hummeltje aan mijn been die niet meer los laat, "Mamaaaa teken teken?!?!" Hhhmm, ja tja, en nu. Zo kom ik niet aan bestellingen toe kleine man.. Want als jij mee gaat tekenen dan ben ik bezig met auto's, tractors en motors tekenen en komt er van mama haar werk niks terecht. Aangezien hij het zelfs leuk vind op mama haar papier te tekenen! Natuurlijk ook wel weer iets unieks, maar niet iets wat mijn klanten graag zien.

In de avonden ben ik vaak moe en maak dan kleine bestellingen af, maar wat denk je. Het is net Valentijnsdag geweest en wat heb ik het DRUK gehad, papa nam de kleine man vaak mee zodat ik mijn bestellingen kon doorwerken, aangezien alles handgemaakt is en op wens van de klant. Eindelijk was Valentijnsdag voorbij, rust dacht ik! Mijn oma belt me vannochtend op of ik de uitnodigingen, bedankjes en naamkaartjes wil maken voor hun gouden bruiloft in oktober. Maar ach dat is nog ver weg zou je denken, nee helaas alle uitnodigingen hebben een uniek stukje voor ieder persoon dus geen kopiëren en plakken maar allemaal handgemaakt!

Gisteren alvast gestart en de eerste 2 van de in totaal 17 uitnodigingen zijn klaar, dan nog 50 bedankjes en 34 naamkaartjes. Even tussen de bedrijven door!

Medelijden met mijn kleine man. Maar blij dat oma nu al komt zodat ik ook nog genoeg tijd heb voor me kleine man!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijn dat je met tekenen en Handletteren ook kunt verdienen!
| 23:04 |
Wow, jij bent dus echt wel de hele tijd met handletteren bezig.
Wat leuk!
| 21:27 |
Heerlijk zo creatief!
| 20:50 |
Mooie blog en lekker creatief bezig, maar ik zie het helemaal voor me hoor
| 18:51 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen