×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Afdwalen in gedachte


of is het in gedachte afdwalen. ik weet het ff niet meer. maar dat maakt ook even niet uit. ik ben geinspireerd ja echt alweer, door richard cutillo #nachtgedachten . in dit stukje schrijf ik op wat ik denk tot ik er geen zin meer in heb. en weer had ik dus een heel stuk getypt net en was het ineens weer allemaal verdwenen, iets met een te dikke handpalm en m'n muis van m'n laptop .. en nu kan ik dus niet dezelfde gedachten opschrijven dan ik net had gedaan. want ik denk dat je nooit precies weer naar boven kan halen wat je ooit gedacht hebt. wel ongeveer, maar niet precies. dus, ik ga gewoon verder waar mijn brein wilt dat ik verder ga, en dat is dat ik jullie wil vertellen dat ik al een tijdje niet meer weet wat ik nou precies wil. sommige dingen weet ik echt heel duidelijk hoor, no worries ik ben niet van m'n padje af ofzo. maar meer zo van, ben ik nog echt gelukkig met de dingen die ik heb. en ik wil ook meer gaan genieten van de kleine dingen in het leven, ik bedoel, ik heb het ook beloofd aan mn bffff dusja he nu moet ik wel. en ze weet nu ook wel dat ik een grapje maak maar ik heb het haar beloofd, en ik probeer me tenminste wel altijd aan mn woord te houden. ik ben nu natuurlijk ook met mn thuisstudie bezig, en het is echt interessant en leerzaam enzo, maar ik ben gewoon echt geen mens om te leren, blijkbaar dus ook niet eens thuis waar ik van niemand last heb, behalve de nieuwe buren die druk aan het klussen zijn maarja dat is ook maar voor tijdelijk dus wat zeur ik nu weer. ik hoop wel dat ze een beetje aardig en normaal zijn. volgens mij is het een jong stel, net zoals mn vriend en ik. hij is trouwens zondag jarig en ik heb een verassing voor hem. aangezien hij vorig jaar toen we twee jaar samen waren mij geen cadeau heeft gegeven en ook niet eens voor mijn verjaardag was ik best een beetje beledigd en was ik niet van plan om hem wel iets te geven. tenslotte zei zijn moeder vorig jaar nog dat ik niet persee een cadeau voor hem hoefde te halen. maar omdat ik meer wil genieten van de kleine dingen in het leven, heb ik iets voor hem geregeld. ik ga het jullie alleen nog niet vertellen want god knows who read this. daar komen jullie later wel achter, ik denk dat ik dan wel foto's ga/kan plaatsen enzo.. maar het duurt nog wel langer dan een maand dus jullie moeten wel even geduld hebben! en ik moet natuurlijk niet vergeten om dus foto's te maken, want ik ben dus wel echt super goed in vergeten .. i'm sorry! vandaag heb ik trouwens wel twee toetsen gemaakt van m'n thuisstudie, waarvan één meeteld, deze week krijg ik m'n cijfer terug maar ik ben zo bang voor een onvoldoende! ik heb gewoon zo'n voorgevoel dat het niet goed is gegaan .. maar iemand die ik ken zei vandaag tegen me : je doet het toch om te leren, het is echt niet erg als je een keer een voldoende haalt. je doet het toch juist om de stof te leren. en als je een fout maakt leer je er alleen maar beter van. en dat is ook wel zo, dus we wachten het maar af. ik keek van de week naar een andere youtuber : life of yvonne heet ze daar. zo'n filmpje van haar ging over ondernemen en ze vertelde dat ze een eigen webshopje heeft gehad, en toen dacht ik dus ook al dat dat me echt leuk zou lijken .. maar er komt zo veel bij kijken dat ik de hoop nu al heb opgegeven. ik ben denk ik wel echt toe aan iets nieuws in m'n leven, maar wat ik nu heb geeft me wel weer zekerheid over m'n toekomst.. het bied me alleen te weinig om de maand echt door te komen... en op dit moment kijkt een van m'n gerbils me echt supercute aan en denk ik, nee, ik wil ook niet dat ik ze zou moeten verkopen omdat ik straks voor hun geen geld meer zou hebben .. (ja m'n katten zijn er ook nog maar dat zijn m'n kindjes en zou ik voor geen goud weg doen!) maargoed people, ik begin best moe te worden nu .. dus ik denk dat ik zo m'n bedje maar eens opzoek en lekker tegen m'n vriend aan kruip.. oh nee, wij kruipen nooit tegen elkaar aan.. nouja soms, als het echt koud is, maar meestal liggen we met onze ruggen naar elkaar toe. oh nog ff een vraagje! is iemand van jullie al wel eens naar de beekse bergen geweest? daar willen m'n bffff en ik met onze vriend'jes' dus naartoe binnenkort.. wat is jullie ervaring daarmee? oh en laat even weten wat jullie van deze 'blog'post vinden, ben best benieuwd.. leest het lekker, of vind je het niks.. of andere meningen? ik hoor het echt heel graag!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts