×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Daar ben ik weer!

Daar ben ik weer!


(Lieve) mensen,

jeetje alweer bijna een maand geleden dat ik iets geplaatst heb .. ik schaam me dood echt waar. Maar het leven is nu eenmaal eventjes druk en nu heb ik tijd om wat te schrijven voor jullie. Ik ben ook enorm gemotiveerd door Richard Cutillo met zijn schrijfwijze en dankzij hem kreeg ik weer zin om te bloggen. Thanks voor dat meneer. ♥

Op het moment gaat het gelukkig weer wat beter met me, ik heb sowieso deze week en die twee weken daarna maar twee werkdagen per week dus ik heb nu ook weer even de tijd om tot mezelf te komen, en geloof me, dat had ik echt even nodig.

Wat heb je afgelopen tijd gedaan? Een heleboel. En sorry, ik heb het niet eens opgeschreven. Wat nu wel in me opkomt kan ik jullie natuurlijk wel even vertellen. *facepalm* <-- voor de mensen die dat niet kennen, negeer maar gewoon wat ik daar zojuist heb gezegd.

Zoals ik al eerder op m'n pagina had geplaatst, ga ik 22 juli (aankomende zaterdag al whoehoee!) naar Vestival in Amsterdam, een festival met Lil Kleine en Gewoon Boef man enzo. Dusja. Maarja, Marieke was weer bijna bankroet deze maand dus ik zou eigenlijk niet meer mee kunnen naar het Vestival terwijl ik al wel een kaartje had *sadface*.
Dus ik zat met m'n bffffff (ik ga samen met haar en d'r vriend) iets te bedenken om aan geld te komen zodat ik toch mee zou kunnen gaan, en wat doe je dan.. Tsja je hebt nu een Samsung die je al haat sinds dat je die één keer in je middelbareschooltijd hebt gehad & wilt over een maand je abonnement bij KPN verlengen en dan een iPhone 7 nemen. Dus op welk geniale plan kwam ik, ja joh, zet je telefoon te koop, neem dan een iPhone 6 over (die goedkoper is dan dat jij je telefoon te koop zet) en (*denkt* omg dit word een lang verhaal sorry alvast) als hij dan bevalt verkoop je deze volgende maand weer en dan heb je volgende maand dus ook weer centjes, en dat heb ik dus gedaan.
M'n neefje wou m'n Samsung overnemen en ik had een iphone6 geregeld via marktplaats die ik dus dezelfde avond nog op kon komen halen voor €210.- in wateringen. Gelukkig wou m'n bffffff mee dus ik zou niet zo lang alleen in de auto moeten zitten. Jahoor, overal omleiding, 3 uur lang omgereden en toen kwamen we eindelijk aan, trouwens wel dankzij een mevrouw bij een tankstation dus als je dit leest : we hebben het gehaald dankzij jou! Daar hebben we trouwens ook 's nachts even Starbucks gedronken en geloof me, dat had ik nodig.
Toen ik aankwam zei die mevrouw die de telefoon verkocht dat er wel even een scheurtje in het scherm zat *facepalm* maar dat boeide me op dat moment echt niks meer. Heb betaald, een praatje gemaakt en weer de auto in gestapt en ik was jawel, om half fucking 3 pas thuis. Nou jippie, maar dan heb je wel je zin en kan je wel mooi mee naar Vestival en heb je nog wat extra centjes deze maand! Die ik wel nodig had want ik heb onverwachts al een cadeautje voor m'n vriend betaald & nee hij leest m'n blog toch niet en zo wel voor deze ene keer : het is geheim je komt er vanzelf achter wat het is!

De volgende ochtend kwam ik er dus achter dat het geluid van m'n meldingen het niet deden, toen zei m'n bffff dus dat er zo'n knoppie links bovenin zit die je kan verschuiven dan dan zou die het doen, nou niet dus, dat ding zit vast dus ik heb geen geluid bij m'n meldingen, reparatie kost €50 en die vrouw wou me niet tegemoet komen en door dat cadeau voor m'n vriend heb ik dus geen geld om het te laten repareren dus ja, jammer joh. Toen kwam ik er later ook nog eens achter dat het oplaadstukje naar de kolere is want hij laad alleen op als ik hem ergens stil neerleg en die stekker erin prik en dan kan ik hem dus niet tegelijkertijd gebruiken. Ja nou you care, no. Dus ik sla dit stukje maar weer over. Over 10 dagen zet ik hem denk ik alvast te koop, hij is beschikbaar vanaf 10 augustus, dus als je interesse hebt ? Stuur me dan gewoon ff een berichtje met je hoofd. Ik vind het geen probleem om hem op te sturen, en anders kom je langs en zie je me nog eens. Tering wat een verhaal hè. Nou ik kap er maar weer mee, misschien dat er zo nog iets in me op komt en gewoon lekker nog iets plaats, of misschien duurt het wel weer een paar weken omdat ik zo druk ben met m'n bek. Oke nou, doei dus! *zwaaiendhandje* oke nou is het echt klaar dag.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties