De eerste stap is gezet.

De eerste stap is gezet.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goedemorgen lezers,

Dit weekend heb ik samen met mijn schoonzus naar opleidingen/cursussen gekeken die ik online kan gaan doen. Daar kwam uit dat ik commercieel medewerker binnendienst ga doen via de LOI. Ook hebben we gezien dat je een scholingsvoucher kan aanvragen, dus dat heb ik vanochtend meteen gedaan.

Binnen een paar dagen word er contact met me opgenomen om alles te regelen en dan kan ik weer gaan leren!

Fijne werkweek weer en tot de volgende blog!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel succes!
| 20:49 |
Thanks! Ik moet morgen nog even bellen naar LOI, dan een brief sturen naar het UWV en als ik van hun akkoord krijg kan ik kosteloos gaan studeren! Zo niet dan zal het nog even duren maar dan ga ik alsnog de opleiding doen!
| 21:14 |
Super, wat goed van je!
| 16:10 |
Dankje! Ben stiekem ook wel een beetje trots op mezelf.
| 20:35 |
Heel goed, dat mag ook wel!
| 20:38 |
Succes met je cursus. Het is altijd leuk jezelf verder te ontwikkelen.
| 13:22 |
Dankjewel! Zeker weten, maar in een klas heb ik me nooit kunnen concentreren dus ik hoop dat dit me beter bevalt. Zelf m'n tijd indelen en goed te combineren met een (drukke) baan dus ik hoop dat het allemaal goed komt.
| 20:36 |
Alvast veel succes
| 11:00 |
Bedankt Johan.
| 20:36 |
Veel succes! Ik zit hier maar te leren voor mijn examens
| 10:53 |
Thanks! Nou succes! Wat voor opleiding doe jij?
| 20:36 |
Heel erg veel succes!
| 10:18 |
Thanks!
| 20:37 |
Goede stap. Heel veel succes.
| 10:16 |
Bedankt!
| 20:37 |
Altijd spannend zulke stappen! Ik wens je een fijne dag.
| 10:08 |
Zeker weten! Dankjewel!
| 20:37 |
Dat is natuurlijk een goeie stap in het nieuwe jaar. Succes
| 09:51 |
Thanks!
| 20:37 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen