×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn vakantie

Mijn vakantie


Heeeee.

Zomaar ineens kreeg ik zin om wat dingen te schrijven dus ik dacht ik pak m'n blog er maar weer eens bij!

Gisteren heb ik heel onverwachts (net nadat ik had besloten geen makeup op te doen omdat ik de hele dag thuis zou blijven) met m'n bestie afgesproken. Ze moest namelijk best wel wat dingen doen en ik dacht hee leuk ik ga mee.
En toen zijn we 's avonds ook nog met haar broertje & zijn vriendinnetje naar de kermis in Goes geweest. Dat was echt super gezellig! En ik ben thuis gekomen met een husky knuffel .. =D

Vandaag heb ik energie en ik heb echt geen idee waar het vandaan komt.
Het huishouden is alweer gedaan ; de was opgehangen en opgevouwen, de afwas, gestofzuigd, zelfs nog extra de wc schoongemaakt en denet heb ik me even 20x opgedrukt .. en nu heb ik dus net een app gedownload voor buikspieroefeningen want ik merk dat ik een beetje fatty aan het worden ben en dat is niet de bedoeling. Ik mis m'n strakke buik echt. Dus, daar moeten we wat aan gaan doen.

Over drie kwartier moet ik me alweer klaar gaan maken want ik moet zo even naar de paarden. Longeren, ze op het voorste stuk zetten zodat ze wat te eten hebben & de honden even naar buiten laten daar als ik aankom & weer naar binnen doen als ik weg ga.

Morgen ga ik heerlijk met m'n bestie naar Rotterdam om te shoppen dus dat is altijd fijn, nja .. behalve als je niet veel geld hebt zoals ik maar dat komt wel goed, heb gelukkig ook niet zoveel nodig.

Verder deze week wordt het leren, leren en nog eens leren en nog een beetje het huishouden bijhouden en naar de paarden ..

Nou oké nu ga ik echt even m'n workout beginnen, doeidoei!

Oh heel misschien als ik het niet vergeet zet ik weer wat meer foto's op m'n pagina, van m'n kermisknuffel, m'n shopdingetjes van Rotterdam en de paardjes enzo.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties