Mijn verzorgpaardjes

Mijn verzorgpaardjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoi!

Deze twee lieverds zijn van mijn schoonzus. En ik ben zó gelukkig dat ik voor dit stelletje ondeugd mag zorgen!

Flame en Fanny heten ze. Ik ga ongeveer 2 tot 3 keer naar ze toe in de week. Op het begin heb ik altijd op Flame gereden, behalve als ik er geen tijd voor had die dag. En Fanny longeer ik altijd of gooi ik los in de longeerbak.

Maar zoals ik jullie in mijn vorige blog heb verteld, ik kreeg pijn. Sinds ik die pijn heb, heb ik nog maar één keer op Flame gereden. Dat heb ik gedaan omdat het die week net iets beter met me ging, en mijn dokter me heeft aangeraden om het toch weer te proberen. Maar helaas, mijn armen konden het niet handelen dat ik de singel had aangetrokken, dus die waren zo slap als een vaatdoek toen ik er eenmaal op zat. Toen heb ik Flame zelf maar 10 minuten rondjes laten lopen en toen heb ik de hoop opgegeven.

Nu gooi ik ze iedere keer allebei los in de longeerbak zodat ze toch allebei hun beweging hebben gehad. En ja ik blijf dit alsnog doen, zodat ik even afleiding heb en toch even in de buitenlucht ben en even aan níets anders hoef te denken. En natuurlijk een beetje knuffelen met een dier doet me altijd goed. ♥Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ah wat een snoepie
| 14:05 |
Dat is mooi geschreven
| 00:58 |
Bedankt!
| 07:54 |
Je moet ze zeker een goed knuffel geven, dat doet altijd goed. :-)
| 17:55 |
Zeker, heel fijn :)
| 21:31 |
:-)
| 21:54 |
Ja heb je goed om die aflijding te zoeken en de paardje zijn blij met die aandacht
| 13:19 |
Klopt zeker, en m'n schoonzus is weer blij dat ze wat extra beweging krijgen. :)
| 21:32 |
Dubbele winst
| 10:34 |
Dieren hebben een positieve invloed, sterkte en beterschap.
| 01:26 |
Helemaal waar, word daar altijd wel ontspannen van.
| 21:32 |
Leuke namen Zeg!!
| 22:07 |
Ja he, en ook onafscheidelijk :)
| 22:24 |
Wat een pracht paard, jammer dat je niet kunt rijden :(
| 21:37 |
Ja klopt, als het goed is mag ik weer als ik helemaal hersteld ben.. kan niet wachten!
| 22:24 |
Kan me voorstellen. Ik wil nog 1 x met mijn meiden rijden.
| 22:28 |
Oh het is echt heerlijk hoor je weet niet wat je mist hihi.
| 22:41 |
Jawel, ik heb vroeger wel eens gereden. Zal eens kijken als ik het niet vergeet of ik nog een foto op de pc heb van 4 jaar geleden.
| 22:44 |
Oh leuk!
| 21:45 |
Moet straks nog even kijken hoor, nog niet gelukt...
| 21:47 |
Ik zag het maar geeft niks hoor, ben nog lang niet weg op yoors!
Nouja ik ga zo wel slapen, maar ik bedoel dat ik bijna iedere dag kijk dus zal het vast een keer te zien krijgen. :)
| 21:57 |
Stuur je wel een pb met de link als hij er op staat. ;-)
| 21:59 |
Ja leuk is goed!
| 22:03 |
:)
| 22:16 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen