×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Mijn (vreselijke) dag gisteren.

Mijn (vreselijke) dag gisteren.


Goedemorgen deze regenachtige morgen,

gisteren heb ik zo'n nare maar ook wel weer een beetje leuke dag gehad dat ik dit graag met jullie wil delen.
Heb je geen zin in gezeik, kan je denk ik beter wegklikken maar ik wil het gewoon even van me af schrijven. Want ja, dit word een lange merk ik nu tussen het schrijven door..

Gisteren begon ik mijn dag met de was ophangen waarna mijn ontbijt shake volgde.
Er zat nog een druppel shake in de dop, die viel op mijn schone shirt die net schoon uit de kast kwam, hup zo op m'n borst, het is een witte shake dus je kan wel raden dat het niet op een shake vlek leek.

Toen heb ik mijn make-up gedaan en ben ik om boodschappen gegaan met m'n auto.
Op de heen en terugweg kwam ik in een plens bui dat wil je niet weten, en m'n ruitenwissers zijn al een paar maanden niet goed meer waardoor hij precies in mijn zicht niet meer wist. Dus zit ik scheef in de auto om de weg nog goed te kunnen zien. Gelijk maar besloten om om nieuwe ruitenwissers te gaan die dag.

Dus ik kom thuis, boodschappen uitpakken en nog even de afwas gedaan zodat ik 's middags weer in een schoon huisje thuis kom. Toen was m'n paardrijbroek dus ook nog niet droog want die kwam 's ochtends uit de was (we hebben geen droger nee dus heb hem over de verwarming gehangen maar helaas). Dus ik m'n oude broek aangedaan ik denk zo, ik ga toch niet paardrijden dus dit kan wel ff voor een dagje.

Toen dus maar omgekleed, extra kleren mee voor de middag en hup in de auto. Eerst naar de praxis om nieuwe ruitenwissers. Die kerel zei ja je moet niet naar die kaart kijken die is oud, neem deze set maar mee (pa zei dat ik die van Bosch moest nemen dus daar was ik naar op zoek, maar de juiste code hadden ze dus niet). Als die set dan niet goed zou zijn (de maten klopten wel) dan mocht ik ze ruilen. Dus ik dat setje gekocht €40.- .. Hup weer in de auto richting de paarden. Gelukkig ging het bij de paarden wel goed, heb ze alleen gelongeerd dusja wat kan daar nou fout gaan.

Hup, weer in de auto maar nu richting m'n moeder. Bij aankomst denk ik, ja leuk, maar ik heb geen idee hoe ik die ruitenwissers kan vervangen. Dus ik wil m'n mobiel pakken die nog op m'n stoel lag, laat ik hem uit m'n handen vallen, met de onderkant tikt hij zo op de straat, 3 dikke scheuren in m'n scherm. Shit, hopelijk doet m'n scherm het nog. Ik kijk, doet alleen de 3 bovenste centimeter het nog (touchscreen je kent het wel). Ik boos/verdrietig/wanhopig. Ff kijken of de buurvrouw me wilt helpen met die ruitenwissers, en dat wou ze, komen we er alleen achter dat die set dus niet op mijn auto kan. Jeej, deze dag is officieel verpest.

Ik naar één van m'n twee beste vriendinnen want we hadden afgesproken en ze woont één straat achter m'n ouderlijk huis dus ik kon wel ff lopen. Gelijk alles uitgelegd want ze had me ondertussen al 5x proberen te bellen maar ja, m'n mobiel had ik al dood verklaard dus die stond uit. Ik had anders toch niet op kunnen nemen want de onderkant van m'n scherm deed het toch niet.
Gelukkig wou ze met me mee naar de KPN store in Goes anders moest ik alleen en daar had ik geen zin in. Want ja, ik wou dit gelijk regelen. Nu wil ik alvast even laten weten dat ik dus een Sony xperia z5 compact had in het wit en dat ik een echte sony liefhebster ben. Dus ik vraag, krijg ik nu een leentoestel dan zeker? Zegt die man, nee je moet ff dit nummer bellen en dan krijg je een nieuwe. Het kan alleen wel zo zijn dat deze mobiel niet meer te leveren is en dan krijg je een nieuwer model. Dus ik met die mobiel van m'n vriendin gebeld, is die mobiel dus niet meer leverbaar.. en dat nieuwere model (de xz) op dit moment ook niet.. Nu krijg ik vandaag de Samsung galaxy s7 binnen na het werk, dus ik ben héél erg benieuwd.
Daarna in de stad heb ik nog een nieuwe zonnebril gekocht bij de H&M, en in één of ander telefoonwinkeltje alvast een nieuw hoesje voor m'n nieuwe mobiel en zo'n glas bescherming voor het beeld dan kan er niet veel meer mis gaan hoop ik. Gelukkig hoef ik met dat ding nog maar minimaal 3 maanden en maximaal 7 maanden te doen, daarna stap ik lekker over op iPhone.

Toen we weer naar huis reden ben ik nog maar even die ruitenwissers terug gaan brengen bij de Praxis en toen heb ik vanochtend maar weer andere gehaald die ik nu dus ook heb.

Leuk hè, zo'n dag. Maarja. Binnenkort dus nieuwe dingetjes om te laten zien aan jullie dus elk nadeel heeft zo zijn voordeel.

Ik ga me nu snel klaarmaken voor werk en dan ga ik ervandoor, en als ik dan klaar ben ligt mijn nieuwe mobiel op mij te wachten bij m'n ouders thuis.

Doeidoei en een hele fijne dag!
_PetitCorbeau_
Op zo'n dagen moet je het volgende denken: Morgen is er een nieuwe dag ;)
26-04-2017 14:32
26-04-2017 14:32 • 1 reactie • Reageer
Marieke-
Ja dat heb ik ook gedaan, nieuwe dag nieuwe mobiel.
26-04-2017 22:19
26-04-2017 22:19 • Reageer
casapapusilor
Ha, ha, ik grossier in zulke dagen. Alles went.
26-04-2017 12:26
26-04-2017 12:26 • 1 reactie • Reageer
Marieke-
Grossier? Ja klopt maar ik ben ook echt niet tevreden met m'n vervangende toestel ..
26-04-2017 22:19
26-04-2017 22:19 • Reageer